Essence jesen/zima 2018

23.10.18


Essence je ove sezone pripremio veoma uzbudljive proizvode. Beauty proizvodi sa fokusom na najnovije trendove i visoko kvalitetne proizvode.



Too Glam To Give A Damn paleta za oči i hajlajter - u super cool dizajnu su pravi multitalent. Postoje 4 nijanse ovih paleta. Moja sadrži divne metalik nijanse i jedan hajlajter. Moram da priznam od cijele palete najviše koristim hajlajter, tačnije svaki dan!! Predivnu zlatnu nijansu ostavlja i odlično se blenda. Probala sam sve nijanse, matt koristim za svaki dan, a metalik sam koristila za noćne izlaske. Paleta je baš kvalitetna, nijedna nijansa se ne trusi. 





Melted chrome sjenilo za oči - podsjeća na rastopljeni metal i veoma intenzivne boje. Sjenilo je dosupno u modernim nijansama: srebrenoj, bakrenoj, rose, nude i plavo ljubičastoj. Ovo je zaista čudo od sjenila!! Ja imam jednu nijansu, a želim ih svee!!





Lash on lash off volumizing magnetic umjetne trepavice - ovo je trenutno apsolutni hit u svijetu umjetnih trepavica! Bez neugodnih ostataka ljepila. Inovativne umjetne trepavice pričvršćuju se na vlastitte trepavice pomoću magnetske trake. Potrebno je pažljivo nanijeti jednu traku trepavica iznad gornjih trepavica i drugu ispod gornjih trepavica. Magneti će se odmah držati kako bi osigurali prirodan ili intenzivan volumen bez potrebe za ljepilom!
Meni lično bilo je jako teško prići korijenu mojih trepavica, a kada sam pokušala sa pincetom, hvataju se magneti za nju jer je željezna. Kada sam nakon više pokušaja prstima uspjela da ih lijepo stavim, shvatila sam da će spasti bukvalno ako se slučajno počešem po oku. Moram da priznam da su odlične za slikanje i neke kratke izlaske, ali da ih nosim cijelu noć mislim da nisu nimalo efikasne jer bi mi nakon par sati spale zbog nepažnje.






I need a miracle! Volumizing & strengthening maskara - četkica je posebnog "kikiriki" oblika i osigurava duge trepavice sa neodoljivim volumenom. Maskara jača trepavice zahvaljujući posebnom kompleksu i prekriva ih intenzivnom bojom samo jednim nošenjem.




Go For The Glow highlighter paleta - ovo mi je jedan od najljepših proizvoda u ovoj kolekciji. Moram da priznam da nikada nisam imala paletu sa hajlajterima i da je ova savršena! Tri holografske nijanse omogućavaju da stvorim svjetlucavi glow efekt na koži. Nijanse se mogu nanositi zasebno, ali i pomješane kako bi osigurale moderan make-up look za svaki tip kože. Jako kvalitetna paleta sa visokom pigmentacijom, ovo morate probati!!





Prime + studion mattifying + pore minimizing primer - posebno usklađena s potrebama mlade kože, primer matira kožu i smanjuje pore. Lagana tekstura s crnom glinom ima matirajući učinak bez težine na koži. Jedino što mi se ne sviđa je miris ovog primera, ali kada ga nanesete ne osjeti se na koži.





#insta perfect tekući puder - u praktičnoj ambalaži osigurava matt efekat na koži. Tekstura je vodootporna i prekrivanje se može nadograđivati kap po kap. Dolazi u šest različitih nijansi, mogu se miješati i uskladiti kako bi stvorili savršenu boju za sve tipove kože i osigurati svim djevojkama da budu #instaperfect. Moja je u nijansi 30 funny ivory i trenutno mi je presvijetla, pa je miješam sa drugim tamnijim puderima. Kada ovaj puder koristim samog, previše mi je tečan, nema veliko prekrivanje i ne dopada mi se. Koristim ga isključivo u kombinaciji sa drugim puderima.





Camouflage + matt korektor - vodootporni korektor matira kožu i vidljivo prekriva podočnjake i sjene ispod očiju zahvaljujući visokom prekrivanju. Pored Catrice čuvene kamuflaže, ovaj mi je postao omiljeni. Koristim ga svaki dan i jako lijepo se blenda.




Insta-care ruž za usne - poput balzama za usne, vitamin E i 20% shea maslaca intenzivno hrane usne - za nježan, meki osjećaj na usnama. Pored ove, dolazi i u rozkastim nijansama, koje meni bolje stoje nego smeđkaste.





Velvet matte ruž za usne - inovativna tekstura objedinjuje matt boju sa ugodnim osjećajem na usnama. Zahvaljujući visokoj pigmentaciji ruž za usne ima snažnu disperziju boja, a kremasta tekstura nudi matt rezultate bez suhih usana.





Cosmic lights lak za nokte - pravi efekat holografskih svjetlucavih elemenata koji se mijenjaju na svjetlu i sjaje u spektakularnim bojama. Ovakvi nokti zaista privlače pažnju.
Melted chrome sealing top coat nadlak - neophodan za učvrćivanje manikure uz "metedchrome prah za nokte". Nježan, vodeni premaz, koji se također može koristti u kombinaciji sa bilo kojim drugim lakom za nokte. 
Melted chrome prah za nokte - prah za nokte stvara trendi kameleon i kromirane efekte koji običan lak za nokte ne može. Evo kako: nanesite na nokte dok su još vlažni i lagano utrljajte.  Nakon toga, učvrstite manikuru sa melted chrome sealing nadlakom.
Ove sam lakove već probala OVDJE i OVDJE.




Javite mi da li ste probale nešto iz ove limitirane kolekcije jesen/zima 2018 i kako vam se sviđa ovaj post?

PR proizvodi.

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe