Artdeco grupna recenzija proizvoda

25.10.18


Nedavno sam dobila Artdeco paketić proizvoda i moram da priznam da sam se baš obradovala! :) Artdeco šminku sam počela da koristim još u srednjoj školi kada sam se tek počela šminkati. Njihove bronzere sam kupovala iznova i iznova jer su jedni od najkvalitetnijih koje sam probala u životu. Artdeco proizvodi ne sadrže parabene, sadrže visokokvalitetne sastojke, a omjer cijene i kvaliteta su ono što me kod njih uvijek osvoji. Pa da krenemo redom:)



Artdeco Full Mat lip color - dugotrajni tečni ruž za usne, kremaste teksture koji vrlo brzo prelazi u mat. Visoko pigmentovan proizvod, sa preciznim aplikatorom uz koji olovka nije potrebna. Kada ruž nanesete, veoma brzo se osuši i traje bukvalno dok ga sami ne skinete sa usana. Prvi put kada sam ga nanijela, jela sam, pila i svako malo provjeravala ruž da li je na mjestu. On se nije pomjerio, nije se razmazao, nigdje nije izgubio boju. Većina mat tečnih ruževa u sredini usana odma izgubi boju, ali ovaj se ne pomjera. Dovoljno je da se nanese samo jedan tanki sloj. Volim ovakve proizvode gdje ne moram da razmišljam da li će se nešto razmazati. Moj je u nijansi 33. Cijena ovog ruža je 13,20 KM, sadrži 5 ml proizvoda.





Na fotografiji iznad sam koristila sve Artdeco proizvode iz ovog posta.




Artdeco soft waterproof lip liner - olovka za usne u nijansi 124, pigmentacija je odlična, a tekstura nije niti suha, a niti pretjerano kremasta, nego baš taman kakva je idealna kod ovakvog tipa proizvoda. Oštri se bez problema. Olovka je vodootporna i veoma postojana. Može se koristiti i umjesto ruža. Sa usana je skinem jedino pomoću micelarne ili ulja za skidanje šminke. Sadrži vitamin E. Ovo je definitivno najkvalitetnija olovka za usne koja se može uporediti sa svjetskim high-end brendovima. Dolazi u pakovanju od 1,2 grama za cijenu od 11,05 KM.





Artdeco Ultra Deep Black Mascara - dolazi u crnom standardnom pakovanju. Četkica je gumena, sa različitim dužinama dlačica. Dlačice dopiru i do najkraćih dijelova trepavica i stvaraju nevjerovatan volumen. Maskara je izuzetno pigmentovana. Veoma je precizna, ne trusi se nimalo što je meni najbitnije kod maskare. U svojoj formuli sadrži ricinusovo ulje koje štiti trepavice i održava ih savitljivim. Sadrži 8 ml proizvoda za cijenu od 18,50 KM.




Artdeco High precision liquid liner - dolazi u obliku elegantne srebrene olovke koja lijepo sjeda u ruci. Ukoliko prije upotrebe protresete, moći ćete čuti nešto poput kuglice u dijelu gdje se sadržaj eyelinera i nalazi. Po otvaranju/zatvaranju možete osjetiti koliko je čep kompaktan i ima jak mehanizam zatvaranja što sprječava sušenje proizvoda. Ovo je za početnike u šminkanju najlakši proizvod za korištenje ili za djevojke koje nisu precizne u nanošenju ajlajnera. Aplikator je sačinjen od sitnih dlačica koje su fleksibilne i nanošenje proizvoda čine veoma jednostavnim. Lako se kreiraju skroz tanke linije (kako se ja šminkam svaki dan na poslu), a i deblje za naveće, pogotovo ako se u žurbi. Dolazi u tri nijanse: 01 black, 02 grey, 03 brown. Moj je u nijansi 02. Trajnost mu je fenomenalna, meni traje po 15 sati! Proizvod sadrži 0,55 ml za cijenu od 21,50 KM.





Artdeco Blush Couture - rumenilo za lice sa tri nijanse roza boje koje se mogu koristiti posebno ili pomiješati sve zajedno i nanijeti na obraze. Ja najviše volim da pomješam sve tri nijanse pa onda da nansem proizvod, dobije se neka suptilna biserno roza boja na licu. Mekane je teksture, što je čini savršenom za blendanje. Nema oštrih linija i ne možete ovog proizvoda nanijeti previše, veoma lako se izblenda. Trajnost mu je oko 7-8 sati. Ovo je limitirana kolekcija, a cijena rumenila je 31,00 KM za 12 grama proizvoda.




Ne mogu izdvojiti favorita od ovih proizvoda jer su mi svi podjednako odlični! Pored ovih voljela bih da probam i neke mat sjenke, jer sam u srednjoj školi koristila sve Artdeco proizvode sa šljokicama:)
Da li ste probali nešto od Artdeco proizvoda i kako vam se sviđa ovaj post?

PR proizvodi.


You Might Also Like

0 komentari

Subscribe