Catrice jesen/zima 2018

28.10.18


Catrice nam je pripremio novu kolekciju za jesen/zimu 2018 koja je inspirisana kolekcijama sa svjetskih modnih pista. 



Prime and fine poreless blur primer - popunjava sitne linije i proširene pore na licu, ima silikonsku laganu teksturu i savršena je za puder koji će uz njega duže trajati. Sviđa mi se miris prajmera i koristim ga svaki dan. Odličan za masnu kožu lica. Kao što i sam naziv prajmera kaže, on zaista daje blur efekat. Cijena ovog prajmera je 10,35 KM za 30 ml proizvoda.






The little black one volume maskara - dolazi u nijansi 010 Like Jackie O, moja je vodootporna. Četkica savršeno odvaja i povećava trepavice, a ambalaža je elegantna u kožnom izgledu. Dolazi i u običnoj verziji koja nije vodootporna. Cijena maskare je 9,35 KM.




Blush Box rumenilo - dolazi u šest nijansi. Moja je 020 Glistening Pink. Rumenilo je vodootporno, a nijansa iz roze se presijava na zlatnu što je čini savršenom. Traje bukvalno cijeli dan.





Arctic highlighter puder - u nijansi 010 Jupiter's glow, ovaj hajlajter se sastoji od bijelih, srebrenih i pastelno ljubičastih pigmenata. Tekstura je zapečena i hladnije je boje što je savršeno za strobing. Mojoj masnoj koži odlično prijaju ovakvi proizvodi. Cijena ovog hajlajtera je 10,35 KM.





Charming fairy sjajilo za usne - u nijansi 010 One miracles fits all. Radi se ustvari o sjaju za usne sa specijalnim efektom. Proizvod je pastelno ljubičaste boje i reagira na PH vrijednost usana i oboji ih u jedinstvenu rozu nijansu sa holografskim odsjajem.





Eyeshadow stick - sjenilo za oči u stiku, dolazi u pet nijansi. Moja je u 010 Satinfaction. Proizvod ima inovativni trokutasti vrh koji omogućava preciznu aplikaciju. Koristim ga baš često jer se lako nanosi, a pored toga trajnost mu je fenomenalna. Traje po 10 sati. Cijena ovog stika je 9,35 KM.





Brow colorist semi-permanent - maskara za obrve koja dolazi u tri nijanse: light, medium i dark. Moj je u nijansi medium. Dugotrajna gel formula obogaćena vlaknima. Koristim je svaki dan i moram da priznam da mi obrve nikada nisu izgledale ljepše. Ukoliko se ovaj proizvod koristi dugotrajno i redovito pojačava prirodnu boju obrva korak po korak. Četkica ovog proizvoda je precizna i omogućava savršeno apliciranje proizvoda na obrve. Cijena ovog poizvoda je 7,85 KM.





Glowdoscope highlighter paleta - u nijansi 010 Glow'n'go, sastoji se od pet kremastih highlighter tekstura koje se pretvaraju u puderaste sa svjetlucavim završetkom. Paleta je idealna za konturisanje jer pruža širok raspon boja. Cijena ove palete je 8,35 KM.






#peeloff glam easy to remove effect nail lak za nokte - dolaze u 4 nijanse, moji su u 01 Stress does not go well with my polish (lijevo) i 03 When in doubt just add glitter (desno). Koristi se u dva sloja, brzo se suši, a još brže i jednostavnije se uklanja, bez potrebe odstranjivača laka za nokte, odnosno lak se samo oguli. Cijena laka je 7,25 KM.



The glitterizer mix and match paleta sjenila - u nijansi glitter is my favourite color. Ambalaža je u papercard dizajnu i sastoji se od dvije crne baze u matt i bisernim nijansama, zatim četiri intenzivne glitter naglašene boje s visokim prekrivanje i dvije baze u holo i glitter efektima za kreiranje make-up looka. Cijena ove palete je 14,55 KM.




U ovoj limitiranoj kolekciji imam jako puno favorita, proizvoda koje koristim svaki dan i koje bih svakoj od vas preporučila. Javite mi da li ste probale nešto iz ove limitirane kolekcije za jesen/zimu 2018 i kako vam se sviđa današnji post?

PR proizvodi.

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe