Avon EVE DUET

19.11.17


Na Digital Divas eventu OVDJE sam bila i na promociji parfema.  Avon slavi višeslojnost savremene žene uz Eve Duet: dvojni miris kao simbol različitosti. Oba mirisa su dizajnirana u savršenoj harmoniji, kako bi se mogli nositi individualno ili naneseni jedan na drugi kako bi kreirali beskonačne mogućnosti.



Avon predstavlja Evu Mandes kao lice ovog mirisa. Eva je talentovana, prelijepa glumica koja je poznata po tome što se ostvaruje u mnogim različitim ulogama. "Stvarno je čast sarađivati, s kompanijom koja već toliko godina razumije i poštuje žene Volim biti krativna i eksperimentisati s različitim lookovima ovisno od mog raspoloženja, zato mogućnost da se slobodno izrazim i slavim svoju individualnost kroz miris je jako zabavna. Mirisi igraju veliku ulogu u mom životu, volim isprobavati različite kombinacije Sensual i Radiant komponenti kako bih uskladila miris sa svojim raspoloženjem." Ističe Eva.



RADIANT
Svjetlucav. Cvjetan. Voćni.
Zabavna. Jednostavna. Bezbrižna
Top note: Iskričava i svjetlucava kombinacija sočne klementine i sjajnog cvijeta jabuke. Sa daškom mirisa nježnog cvijeta crne ribizle koji daje očaravajuću privlačnost.
Srednje note: U srcu mirisa je eterični rozi lopoč, koji daje dozu uzvišenosti i nježnosti. Pomiješan sa Absolute jasminom najbolje kvalitetei božurom koji odiše esencijom cvjetne ljepote.
Bazne note: Toplina zlatnog jantara daje dozu elegancije. Svjetlo drvo pokriveno velom mošusa odaje nevjerovatnu privlačnost.

SENSUAL
Očaravajuća. Zavodljiva. Neodoljiva.
Senzualan. Drvenast. Cvjetan.
Top note: Sočni bergamont i divlja ljubičasta šljiva, sa dodatkom pikantnog rozog bibera daje neočekivan akcent provokativne misterije.
Srednje note: Senzualni egzotični bijeli noćni lopoč poziva na zavođenje.
Okružen privlačnim buketom noćnog jasmina i crvene ruže, srce mirisa odiše tajnovitom strašću.
Bazne note: Kako se miris razvija, do izražaja dolazi mošus praline koji izaziva slatko iskušenje.
Hipnotična suština srca paćulija i očaravajućeg drveta kakaa kombinovana je da izazove neodoljivu privlačnost.
Pomješaj ih za potpuno novi miris, potpuno novu tebe.



Avon Eve Duet miris u ponudi je od kampanje 14/2017., a u trenutno katalogu 16/2017 ga možete naći u setu sa neseserom po cijeni od 48,00 KM 2 x 25 ml.



Ja uživam da isprobavam nove stvari, a kada nanesem dva parfema svi se čude i pitaju kako to? :)
Ponekad ih nosim posebno, ponekad zajedno, zavisi od raspoloženja. Da li ste vi probali ovaj parfem i kakvi su vaši utisci?

PR proizvod


You Might Also Like

1 komentari

  1. Ovaj parfem mi se čini kao idealna stvar i zaista mi se dopada. Prvo, pakovanje je odlično. A kao drugo, dobiješ dva parfema za dva različita doba dana. Odlična recenzija ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    OdgovoriIzbriši

Subscribe