Zorannah Eau de Parfum

29.5.17


Djevojke koje barem malo prate blogerski svijet znaju ko je Zorannah, ja sam je počela pratiti od otvaranja bloga, po preporuci drugarice, a do tada sam pratila samo Chiaru Ferragni, poznatiju kao The Blonde Salad, i još neke blogerke koje je Chiara na blogu preporučila. Kada sam vidjela da je izašao Zoranin parfem nisam imala želju da ga kupim, međutim kada je rekla da su glavne note parfema moje omiljene: šećer, vanilija i puder, odma sam ga poželjela imati! Kod nas u Bosnu i Hercegovinu još uvijek nije stigao u prodaju, međutim moja drugarica Sanela se potrudila u Beogradu u Srbiji da pronađe parfem i kupila mi ga za rođendan:) Najviše volim kada me neko iznenadi sa poklonom koji mnogo želim, a ne očekujem da ću ga dobiti :D 



A sada više o parfemu:) Zorannah eau de parfum dolazi u kartonskoj kutiji sa Zoraninim stilom roza i bijele pruge, a bočica parfema je najjednostavnija s obzirom da je Zorana željela kvalitet parfema, a ne izgled. Jer ako bi radila i na izgledu parfema onda bi cijena parfema bila veoma visoka, a s ovim najjednostavnijim izgledom parfem je svima pristupačan. Na bočici parfema je ispisano Zorannah, a poklopac parfema je u rose gold nijansi koja je trenutno najveći hit! Bočica je veoma praktična jer može stati u svaku torbu.



Parfem se prodaje u bočicama od 30 ml 1399 dinara i 50 ml 1999 dinara, kada dođe u Bosnu i Hercegovinu napisat ću i cijene u konvertibilnim markama:) Što se samog parfema tiče kao da je pomješana vanilija i šećer. Prilično je jak, kada ga tek nanesem miriše na vaniliju, sladak je u početku, ali kasnije postaje puderast i manje sladak. Na koži ostaje dobrih 6 do 7 sati, ali intenzitet mirisa slabi dužinom nošenja. 



Moj omiljeni parfem je od Britney Spears Fantasy (roza bočica) koji je izuzetno sladak i najviše me podsjeća na šećernu vatu. Zbog sličnih slatkastih nota ovaj Zoranin parfem mogu svrstati u mojih top 5 parfema. Ukoliko ne volite slatkaste parfeme, ovaj parfem nije za vas. Moram da spomenem ostale parfeme koje najviše volim da biste otprilike imali uvid koji sam tip :) Pored Britney, Cerruti 1881, Chance Chanel (roza), Lancome La vie est belle i ljetni parfem Light Blue Dolce and Gabbana.




Pišite mi koje su vaše omiljene note parfema i da li ste probale Zoranin parfem?

You Might Also Like

5 komentari

  1. Kao i to, i ja sam iz BiH i još uvijek nisam imala prilike da ga uzmem jer kod nas ga i dalje nema. Ali čim dođe, iskreno se nadam da ću ga sebi uzeti ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, objavit cu na mom insta storyu kada stigne i ovdje cu uraditi update da je stigao i cijene napisati u KM :D

      Izbriši
  2. Jedva čekam da dođe u Hr :)

    OdgovoriIzbriši

Subscribe