Lush Tea Tree Toner Tab

5.12.17


Lush proizvode jako puno volim, ne samo zato što su prirodni i ručno pravljeni proizvodi nego i zato što imaju neke proizvode za koje ja nikada nisam čula da neko proizvodi. Npr Lush bombe za kadu, apsolutno niko nema toliku maštu kao oni da smisle svaku bombu toliko posebnu i plus limitane njihove kolekcije su mi wow! Eh, danas vam predstavljam jedan takav proizvod koji niko nema, u pitanju je Tea Tree šumeći tonik za lice!



Šta kaže Lush?
Antibakterijsko parenje za kožu sklonu prištićima
Fenomenalni prirodni antiseptik, čajevac, otparit će sve mikrobe koje će zateći na vašem licu. Uz malu pomoć umirujuće aloe vere, buntovna, teenagerska koža naglo će odrasti.

Kako se koristi?
U proključalu vodu ubacite ovu šumeću tabletu, pokrijte se peškirom i parite lice nekoliko minuta. Voda postane zelenkasta. Nakon toga kada se voda ohladi, ostavite je u frižider i možete je koristiti dvije sedmice.Tuferom umočiti u tu vodu i čistiti lice sa njom ili ako imate čistu prskalicu u koju možete nasuti ovaj proizvod i prskati po licu, kao Tea Tree Water

Šta kažem ja?
Nakon što sam probala ovu šumeću tabletu primjetila sam da mi koža izgleda zdravije, glatka je, fino mi očisti mitesere,  a upalne bubuljice mi smiri. Nisam uspjela da vam slikam kako to izgleda jer sam požurila pod peškir da naparim lice. Ovo je po meni neki kao spa tretman za lice, a nije ni skupo!





Cijena Lush Tea Tree Toner Tab šumeće tablete je 2,00 KM za 10 grama proizvoda. Možete ga poručiti OVDJE. Za one koji dolaze u Tuzlu u Bingo City Centar, jednom mjesečno bude štand sa Lush proizvodima, tačan datum objavim na mojoj facebook stranici i instagram profilu @asja_m. Možete im se javiti na Lush facebook ili instagram profil i javiti im šta želite tačno da ponesu od proizvoda da kupite. Inače se nalaze u Sarajevu u BBI centru i SCC-u. Da li ste koristili neke od Lush proizvoda i kakvi su vaši utisci?


You Might Also Like

1 komentari

  1. Nisam nikako koristila ove tablete, ali zaista mi djeluju jako zanimljivo i korisno. Iskreno se nadam da ću imati prilike da ih koristim nekada ❤❤❤

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    OdgovoriIzbriši

Subscribe