Magic Effects Liquid Sequin

21.12.15


Od Avona sam dobila pravi novogodišnji lak za nokte sa šljokicama. Dostupan je u četiri nijanse Glitterati, Glimmer, Sequin i Dazzle. Ja ću vam recenzirati Dazzle. Lak dolazi u standardnom pakovanju od 10 ml u zaista kvalitetnim staklenim bočicama. Razlikuje se od dosadašnjih lakova sa šljokicama koje sam imala. Sastavljen je od baze i od šljokica, a ne samo od šljokica, što ćete moći vidjeti na slikama ispod. Trenutna cijena u brošuri C17 mu je 3,90 KM, dok mu je redovna 10,50 KM.
Moram da priznam da mi se na prvu nije svidio jer sam mislila da je crvene boje. Međutim na staklenu bočicu sve su se zalijepile crveno-roze šljokice, a baza mu je ustvari ljubičasta. U katalogu sam provjerila, prikazan je kao ljubičast, kakav i zaista jeste, tako da mi je to veliki plus Avona!


Na papiru na prva dva reda nanijela sam dva sloja laka za nokte, a na ostala tri reda sam nanijela po jedan sloj da vidite razliku u bojama i ove šljokice koliko dolaze do izražaja.

Što se tiče trajnosti, meni se četvrti dan počeo "runiti". Kada sam ga skidala acetonom, spada mu boja, šljokice postaju srebrene a baza spada, tako da sam ja prešla na drugu opciju "srunila" sam lak sa noktiju i bilo je puno lakše ga skinuti. Tako da to je i prednost i mana "runjenja" ovog laka :)

Lakirala sam nokte dok sam pila jutarnju kafu pa sam ubacila ovu sliku, da li ste probali neki Avonov lak sa šljokicama i kako vam se sviđa ovaj?

PR proizvod

You Might Also Like

2 komentari

  1. Lak je extra! Volim šljokice... I avonovi lakovi su mi općenito super. :*

    Poz Sabrina,
    SweetStyle

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako zanimljiva boja, bas mi se dopada! :) <3

    OdgovoriIzbriši

Subscribe