8u1 eyeshadow palette

25.12.15

8u1 paleta iz Avona dolazi u dvije varijante, sa ovim savršenim nijansama za smokey eye i druga sa nude nijansama. Paleta dolazi u crnoj elegantnoj kutiji sa zaštitnom folijom unutra. U paleti dobijete ukupno 8 različitih nijansi različite teksture i finiša. Pakovanje je novogodišnje, sa zlatnim zvjezdicama na poklopcu, unutra dođe malo ogledalo i spužvasti aplikator za nanošenje sjena.Cijena ove palete u brošuri C17 je 14,90 KM, a redovna joj je 24,00 KM.

Na slici ispod možete pogledati kako izgledaju sve sjene redom nanošene na ruci bez baze. A potom kako sam ja kreirala look.


U ovom looku koristila sam bijelu nijansu u čoškove, na cijeli kapak rozkastu nijansu, zatim ljubičastu sam izblendala iznad kapka i na kraju crnu nijansu na pregibu kapka.

Nijedna nijansa se ne trusi tako da sam pozitivno iznenađena ovom paletom, takođe ova paleta je savršena za putovanja, jer je pakovanje malo a sve nijanse imate i za dnevni i za večernji look.

Ovu fotografiju sam napravila nakon pet sati nošenja make up-a tako da zanemarite obrisani ruž na usnama, bitne su nijanse na očima :) Da li planirate probati ovu paletu i kako vam se sviđa? 

PR proizvod

You Might Also Like

5 komentari

Subscribe