Avon Solutions Cellu Break 5D i Body Sculpt

4.12.17


Moramo da priznamo da smo sve lijene i tek kada dođe ljeto razmišljamo o celulitu. Našla sam savršeno rješenje da umanjimo celulit do ljeta! Ne mogu reći da ćete se skroz riješiti celulita, ali da će ga umanjiti, to tvrdim iz iskustva! Zdrava prehrana, fizička aktivnost i redovna njega kože trebaju postati dio naše svakodnevnice, a proizvodi koji se bore protiv celulita u kombinaciji sa svim navedenim učinit će čuda.



Višak masti jedan je od najvećih neprijatelja ženske ljepote. Celulit ili narandžina kora toliko je omražen među ženama jer čak niti sportašice ni super modeli nisu pošteđeni. Nažalost javlja se sve ranije. Razlog tome je, osim genetike, način života, prehrana, nedovoljno kretanje, hormonski poremećaji, a mnoge ga žene dobiju i u trudnoći.




Avon Solutions Cellu Break 5D losion protiv celulita - djeluje u 5 dimenzija. Reducira vidljivost celulita, povećava sagorijevanje masnoća, pomaže oblikovati i učvrstiti tijelo, sprječava nastanak novog celulita, zaglađuje i hidratiira kožu. Inspirisan je mezoterapijom. Regularna cijena je 27,00 KM u katalogu 10,90 KM za 150 ml. 



Avon Solutions Body Sculpt učvrščivajući losion za tijelo - kompleks koji povećava nivo kolagena, obogaćen kofeinom, stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, te zateže vezu između slojeva tkiva što čini kožu čvrstom i zategnutom. Regularna cijena 27,00 u katalogu 10,90 za 150 ml.



Masažer za celulit sam dugo tražila da je ovakav, veliki, da može stati u cijelu ruku i da ima ovu gumu koja se zakači na ruku da ne spada. Većinu masažera koje sam pronašla su bili jako mali i kada se koriste spadaju sa ruke, što vremenom postane iritantno i onda ga prestanemo koristiti.
Ovaj masažer sam kupila u Avonu za nekih 5,00 KM i od kad mi je stigao koristim ga na razne načine. Svakodnevno kada se tuširam, tada mi ga je najlakše i koristiti, u kombinaciji sa gelom za tuširanje. Za to potrošim nekih 5 minuta. Zatim ukoliko se kupam, tj perem kosu, stavim masku na kosu i dok čekam da maska upije, uradim masažu. Ili u kombinaciji sa ova dva losiona ali na suhu kožu, dok gledam seriju, film. Neka vam masaža postane svakodnevna navika, jer do ljeta vjerujte mi da ćete umanjiti celulit! Za naviku je potreban 21 dan, ne čekajte proljeće, ljeto, krenite sada!!

Avon Solutions Cellu Break 5 D PR proizvod
Avon Solutions Body Sculpt PR proizvod

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe