Catrice Go Bold Go Gold jesen/zima 2019

31.8.19


Inovativni, visokokvalitetni proizvodi u skladu sa najnovijim modnim trendovima – brend CATRICE predstavlja spoj ljepote i mode. Inspirisan međunarodnim kolekcijama, CATRICE predstavlja nove trendove i obavezne ponude make-up-a za drugu polovinu 2019. godine pod nazivom Go Bold Go Gold. 



Luminice Highlight & Bronze Glow Palette 020 -  Ova paleta ne samo da pružaju zapanjujući sjaj, već i izgleda kao dizajnerski komad na stolu za šminkanje. Dva highlightera i bronzer, kao i integrirano ogledalo stvaraju palete koje su savršeni kozmetički proizvodi za dame u pokretu. Posebno mi se sviđa hajlajter u sredini, ne mogu vam objasniti koliko je on pigmentovan!!! Najveću pigmentaciju ima od svih Catrice hajlajtera koje sam do sada probala! Ono što mi se posebno sviđa je što sve tri nijanse mogu koristiti kao sjenke za oči, samo treba paziti da se ne pretjera jer je pigmentacija nevjerovatna. Lako se blendaju i dugotrajne su.






Eyeconista Lash Millionizer Volume Mascara Waterproof 010 - osigurava nevjerojatnih 180 % više volumena trepavica, od korijena trepavica do vrhova i 24h vodootpornu izdržljivost, dužinu i rezultate koji traju do 24 sata. EYEconista Lash Millionizer Volume Maskara pokriva svaku pojedinu trepavicu kada se nanosi, stvarajući efekt otvorenih očiju. Zahvaljujući kremastoj teksturi i Lash Millionizer četkici, savršena definicija bez stvaranja grudvica je među mnogim talentima Beauty- EYEcon maskare. Četkica je baš mala i precizno nanese maskaru na svaku trepavicu, jedina stvar koja mi se ne sviđa je što izađe puno proizvoda, svaki put moram da skidam proizvod sa četkice a to me baš nervira. Odlična je za večernji make up, za svaki dan smatram da nije dobra jer je potrebno više vremena da se nanese ova maskara zbog male četkice. Cijena ove maskare je 10,35 KM.




Generation Plump & Shine Lip Gloss 090 Golden Zircon - GO for Gold! Snažni zlatni efekti su fokus ovog proširenja asortiman. Sjajilo za usne visokog sjaja s laganim do srednjim prekrivanjem i kremastom teksturom vidljivo puni usne i stvara glamurozan efekt bisernog sjaja dok ostaje dugotrajan i ne ljepljiv. Za maksimalni sjaj vaših usana! Cijena ovog sjaja je 8,35 KM.




Ten!Sational 10 in 1 Dream Primer - #wokeuplikethis. Ovaj all-in-one primer kombinira deset pogodnosti u jednom proizvodu. Lagana tekstura savršeno priprema kožu za šminkanje, ima efekt nježnog fokusa i izglađuje nepravilnosti kože kao make-up baza. Pore i bore su vidljivo smanjene. Ovaj primer također daje koži vlagu i prirodni sjaj. Zahvaljujući aktivnim sastojcima i faktoru zaštite od sunca 15, must- have za ljepotu ima anti-pollution i antioksidacijski učinak. Cijena primera je 12,55 KM





Što mislite o dodavanju malo glamura i naglaska na nokte? Ovaj novi efekt laka za nokte omogućuje beauty ovisnicima da stvore veličanstvene nokte s luksuznim blistavim efektom. Asortiman sadrži osam nijansi s dva različita efekta – ton u tonu i multi ton sa zlatom. Svi oni imaju blago reflektirajuću i sjajnu završnu obradu. Nanošenje je jednostavno zahvaljujući fan četkici i dva tanka sloja koja će pružit punu pokrivenost.


Gold Effect Nail Polish 02



Iconails Gel Lacquer 80 Cherry Bite



Blush Box Glowing + Multicolour 020 - Ovo rumenilo sam već koristila iz prošle kolekcije post OVDJE, međutim kada sam dobila ovo, samo njeg koristim. Rumenilo je vodootporno, traje cijeli dan, na +35 stepeni sam ga nosila po 6, 7 sati i ne pomjera se! Nijansa iz prirodno roze se presijava na zlatnu što je čini savršenom. Posebno mi se sviđa što je poklopac na magnet. Lako se blenda, a i sa njim ne možete pretjerati jer je prirodna nijansa roze.







Lash Couture Instaextreme Volume Lashes - Što su trepavice veće, to je glamurozniji make-up! Lash Couture asortiman proširen je s dvije nove verzije – za svaki ukus i prigodu. Dramatica Smokey trepavice su deblje na vanjskim trepavicama i pojačavaju Smokey Eyes efekt. #InstaExtreme Volume trepavice pružaju volumen u punoj dužini – za zapanjujuće selfije i cool Insta Storyje! Zakrivljena i prozirna traka trepavica čini nanošenje super jednostavno. Ljepilo je uključeno u pakiranje. Cijena 8,35 KM



Brow Comb Pro Micro Pen 020 - Ova olovka treba da ispunjava male praznine tankim potezima., međutim mene je baš razočarala, a pravo sam joj se obradovala kada sam je vidjela u paketiću. Ne ostavlja precizne linije, potrebno je proizvod da pritisnem da bi mi ostavio trag, a kada pritisnem ne ostavi na željenom mjestu, pa se onda samo mučim sa popravljanjem. Četkica sa tri precizna tanka vrha izgleda baš obečavajuće, ali kod mene to nije bio slučaj. Možda je meni presvijetla jer sam uradila japansko iscrtavanje obrva, nisam sigurna, ali voljela bih da čujem i vaša mišljenja oko ove olovke. Cijena 7,25 KM





Lip Glow Glamourizer 010 - 100 posto jedinstveno! Balzam za usne pojačava prirodnu boju usana i boji ih suptilnom ružičastom bojom – koja ovisi o individualnoj pH vrijednosti kože na usnama. Suptilni zlatni biseri stvaraju blistav sjaj na usnama – za nosivi izgled i wow efekt. Cijena 10,35 KM






Demi Matt Lipstick - Demi Matt ruž za usne je savršena kombinacija sa njihovom mat bojom i svetlucavim osećajem na usnama. Senzualna tekstura Demi Matt ruževa s avokadom i maslinovim uljem lako se nanosi na usne poput balzama, ali pruža dugotrajnu boju s velikom pokrivnom moći poput ruža za usne. Savršen spoj: kombinacija mat završetka i najudobnije ‘feel good’ formule. Senzualna demi mat tekstura omogućuje lagano nanošenje po usnama poput balzama. Ruž za usne dolazi u novom CATRICE pakiranju. Cijena 8,35 KM



Ovo su definitivno dvije moje nijanse ruža koje koristim svaki dan! Ukoliko ste koristile Golden Rose velvet matt ruževe u nijansama 02 i 07 onda znate o čemu pričam i morate probati ovo savršenstvo!!!




Obavezno mi javite da li ste probale nešto iz ove Catrice kolekcije i šta vam se svidjelo a šta ne?

PR proizvodi.


You Might Also Like

1 komentari

  1. I love the blush. I saw it yesterday at youtube video of my favourite youtuber and it was pure love, so good pigmentation I can't believe it's drugstore brand.

    https://na-vlastnej-kozi.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Subscribe