Avon Mark Lip Tattoo Big and Phenomenal Volume mascara

28.3.19


U današnjem postu ću vam pokazati tri fenomenalna proizvoda iz Avon Mark linije.



Avon Mark: Big & Phenomenal Volume maskara - ekskluzivna 3 u 1 četkica trepavicama daje poseban volumen i savršenu količinu boje, za fenomenalan pogled. Profesionalna i inovativna mark. kvaliteta bez prekomjerne cijene. Precizna definicija: bez grudica, elastične čekinje razdvajaju trepavice od korijena do vrha
Za gornje i donje trepavice: precizan vrh za razdvajanje i definiciju
Volumen  u jednom potezu: duboki utori između čekinja za optimalan nanos maskare




Posebno mi se sviđa četkica koja precizno nanosi maskaru ravnomjerno na trepavice. Akcenat daje onim sitnim dlačicama do kojih teško prilazimo i često ostanu nenašminkane.
Cijena maskare je
7,90 KM.



Avon u svojoj mark. liniji kojom preispituje granice inovativnosti u makeup-u, donosi nešto potpuno novo i drugačije: make-up koji je toliko dugotrajan i intenzivan da je baš poput tetovaže. Mark. Lip Tattoo olovka i ruž za usne  donose slobodu i bezbrižnost, a to je nešto čemu svaka od nas koja nema vremena za stalne popravke svog make-upa, sigurno neće odoljeti!



Avon mark Lip Tattoo - 2u1 olovka za usne je dugotrajna olovka koja služi kao olovka i ruž za usne, te usnama daje intenzivnu boju koja traje tokom cijelog dana. Tanki vrh služi za precizno iscrtavanje usana, dok deblji kraj služi za popunjavanje usana bojom koja je obogaćena formulom koja ne isušuje usne. Ovaj proizvod dolazi u 8 neodoljivih nijansi. Cijena u aktuelnoj Avon brošuri je 13,90 KM.



Nijanse: stay cool i lasting impression





Ukoliko imate blijedu prirodnu boju usana, odlični su kao podloga vašeg željenog ruža. Kada vam spadne ruž, uvijek usne ostaju u boji. Ja sam ih testirala dok sam bila na poslu 12 h, ruž se nije pomjerio, apsolutno ga nisam morala popravljati!!



Kada sam prvi put nanijela ovaj proizvod na usne, uopšte ga nisam mogla skinuti sa vlažnom maramicom, tek sa uljanom micelarnom sam uspjela.



Na mom instagram profilu @asja_m možete vidjeti dugotrajnost ovog proizvoda.



Mark Gel Shine lak za nokte - traje baš dugo, ima intenzivan sjaj bez UV lampe, skida se kao obični lak. Boja je fantastična! Ovo je nijansa Sassy Pants. Cijena 4,90 KM.


Javite mi da li ste probale nešto od ovih proizvoda i kakvi su vaši utisci?


PR proizvodi.

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe