Golden Rose velvet matte lipstick

25.1.17


Golden Rose ruževi mislim da zaslužuju mjesto na svakom blogu. Pogotovo velvet matte ruževi koji su po meni broj 1 po kvalitetu i pristupačnoj cijeni. Ruževi dolaze u plastičnom bordo pakovanju, sadrže 4,2 grama po cijeni od 5 KM. Zlatni natpis na ružu se obriše kroz par dana. Miris im je neutralan, a nevjerovatno su kremasti i nisu suhi. Izuzetno su pigmentovani, dovoljno je nanijeti jedan sloj ruža, međutim kada se nanese u dva sloja onda je sve potpuno matt i "zabetonirano". Svaki ruž je zapakovan u providnu foliju, što je super jer smo onda sigurni da ga niko nije otvarao. Ono što mi se posebno sviđa jeste da mu boja spada ravnomjerno, ne mrvi se i ne spadaju komadići ruža, kao kod ostalih matt ruževa koje sam probala. Ja koristim trenutno nijanse: 02, 07, 14, 29, ali sam se odlučila da vam recenziram samo 02 jer kupujem već treći po redu. Kada biste me pitali koji bi ruž nosila do kraja života to bi bio definitivno ovaj. Bez obzira za koji se ruž odlučim da nosim u toku dana ja u torbi moram imati ovu nijansu...toliko o mojoj opsjednutosti, jer mu se uvijek vraćam. Koja je vaša omiljena nijansa? Jer sam sigurna da ste ih do sada probali:)







You Might Also Like

2 komentari

  1. Golden Rose ima odličnih stvari u svojoj ponudi. Slažem se da prvo mjesto zauzimaju ruževi, a odmah nakon njih i olovke za usne :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislim da ne postoji ljubiteljica sminke koja nije probala ove ruzeve... i sama koristim broj 2, a trenutno imam nekoliko nijansi :D

    OdgovoriIzbriši

Subscribe