Nutra Effects losion za tijelo

10.9.16


Ako ste koristili bilo koji proizvod iz Nutra Effects linije iz Avona ona ste dobro upoznati o njihovom kvalitetu. Danas ću vam predstaviti dva losiona za tijelo iz Nutra Effects linije: za normalno do suhu kožu i za veoma suhu kožu.



Losioni za tijelo dolaze u veoma lijepom pakovanju! Miris im je osvježavajući, nije jak.
Losion Nutra Effects za normalnu do suhu kožu (plavo pakovanje) sadrži chia sjemenke, omegu 3, vitamine i minerale, rijetke je teksture, veoma nježan na koži i brzo se upije u kožu.
Losion Nutra Effects za veoma suhu kožu (crveno pakovanje) sadrži ulje marule, omegu 3, vitamine i minerale, duže se upija, masnije je teksture, i kao što na slici ispod možete vidjeti poređenje - kremastije je. 

Generacije žena u Africi, tačnije u sjevernoj Namibiji, gdje su izrazito suhi klimatski uslovi, za njegu kože lica, stopala i kose koriste marula ulje. Ovo prirodno sredstvo, poznato je po tome što izuzetno hrani i obezbjeđuje vlagu koži.Marula ulje danju obezbjeđuje zaštitu od UV zračenja, a noću služi za obnavljanje kože tokom sna, jer su tada antioksidansi najaktivniji. Ono, obezbjeđuje dugotrajnu hidrataciju, štiti i podmlađuje. Zbog visokih nivoa oleinske kiseline koža ga lako i brzo apsorbuje. Naime, ćak 80 % sjemenki marule sastoji se od omega 9 masne kiseline, koja ima sposobnost da duboko prodire u kožu i obezbjeđuje dugotrajnu hidrataciju.



U trenutnom katalogu 13/2016 možete ih naći u dva različita pakovanja od 250 ml i 400 ml.
Cijena ovih losiona u pakovanju od 250 ml je 7,90 KM, a 400 ml je samo 8,90 KM, dok mu je regularna cijena 15,00 KM.




Da li ste probale ove losione za tijelo ili neke proizvode iz Nutra Effects linije i kako vam se sviđaju?

PR proizvodi

You Might Also Like

3 komentari

  1. Love your post
    thanks for sharing!!
    http://iamaliyankhan.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni se sviđa, hidrira kožu, brzo se upije i lijepo miriše :)

    OdgovoriIzbriši

Subscribe