Avon Advance Techniques Duo Treatment Spray

28.9.16


Moram da priznam da ne pišem o mojoj kosi toliko koliko vi želite. Nakon ljeta, sunca, slane vode moja kosa je dosta ispucala i isušena i potreban joj je dodatni tretman za oporavak.
Danas ću vam pisati o Avon Advance Techniques spreju za kosu sa 5 vrsta ulja i o Avon Advance Techniques četci za kosu. Avon Advance Techniques Duo Tretman sprej je dvofazni proizvod sa Nutri 5 kompleksom, kombinacija 5 ulja čije djelovanje ne otežava kosu. Jača strukturu kose i daje joj sjaj. Dolazi u plastičnoj bočici sa pumpicom.
Proizvod se nanosi tako što se obavezno protrese da se pomješaju ulja, poprskate po mokroj kosi i ne ispirete ga. Jer ako ga ne protresete samo ćete prsnuti jedno ulje koje je na dnu bočice. Više je vodenast nego što je uljni. Ima jako ugodan i lijep miris koji se ne zadržava dugo na kosi.
Ovaj proizvod obećava mekoću kose, lakše raščešljavanje, Dobijete 100 ml proizvoda za 5,90 KM u trentnom katalogu 13/2016 uz narudžbu bilo kojeg proizvoda iz Avon kataloga. A regularna cijena je 14,50 KM.Avon Advance Techniques četka za kosu sa prirodnim dlačicama je četka koja je svakoj djevojci potrebna! Ja imam velike probleme sa raščešljavanjem kose, kada operem kosu, prvo koristim četku sa prirodnim dlačicama, zatim Tangle Tezzer četku, pa onda običnu sa plastičnim zubcima, da me ne bi previše čupalo, a opet puno kose iščupam dok traje taj proces. Kada idem na putovanje najviše mi mjesta u koferu zauzmu te četke. Avon mi je pronašao savršeno riješenje, spoj četke sa prirodnim dlačicama i četka sa običnim plastičnim zubcima. Ove godine na more sam ponjela samo ovu četku, svaki dan sam prala kosu a raščešljavala sam se samo sa jednom četkom, još uvijek ne mogu da vjerujem. Ja vam ne mogu opisati koliki je meni ovo spas! Regularna cijena joj je 26,00 KM. U katalogu 13/2016 iznosi 19,50 KM.Da li ste probali ove proizvode i kako vam se sviđaju?

PR proizvodi

You Might Also Like

1 komentari

  1. Anonimno19:09

    A radi li proizvod ono što obećava? Može li malo detaljnije o samom djelovanju..

    OdgovoriIzbriši

Subscribe