Catrice proljeće/ljeto 2020

27.6.20


Stigli su nam noviteti od Catrice za proljeće/ljeto 2020. Recenziju pišem tek sada jer nisam bila kući, živela sam u Americi, o tome ćete uskoro čitati. Prirodnost iznutra i izvana je današnja tajna ljepote. Uostalom, unutarnja ljepota zrači i našim vanjskim izgledom – i nema potrebe za slojevima šminke. S pravim beauty pomoćnicima možemo prirodno naglasiti našu individualnu ljepotu, bez potrebe da izgledamo da smo nanijeli previše šminke. Za trenutno prirodno savršenstvo.





Hemp & mint glow balzam za usne - Hemp goes Glam! Zahvaljujući sastojku mentola, novi balzam za usne Hemp & Mint Glow donosi osjećaj trnaca na usnama  i ostavlja ih da izgledaju punije dok ih konopljino ulje istovremeno hrani. Balzam za usne pojačava prirodnu boju usana i ovisno o pH vrijednosti kože tonira usne u ružičastu nijansu. Okus metvice pruža usnama ugodan svjež osjećaj.




Prime And Fine Anti-Red Primer - Konoplja je već dugo tražena kao aktivni sastojak njege i cijenjena je zbog svojih pozitivnih svojstava: poznata je po umirujućem djelovanju kože i pomaže smirivanju crvenila. Novi Prime and Fine Anti-Red Primer s konopljinim uljem je idealna baza prije primjene pudera. Zahvaljujući svojoj zelenoj nijansi, neutralizira crvenkasta područja kože, a ulje konoplje također ima balansirajući učinak. Prajmer se lako razmazuje, hidratizira kožu a zbog lagane teksture je ugodan za cjelodnevno nošenje.




Hydro Plumping Serum - Ovisnice o njezi kože i šminci znaju: njega kože prvi je korak do ljepše kože. Stvara osnovu i priprema kožu za uspješan make-up izgled. Sa svojim prvim preparatima za njegu kože, koji uključuju Hydro Plumping serum, CATRICE sada proširuje asortiman na tri Beauty Boostera. Glavni sastojci Hydro Plumping seruma su 1,5 % hijaluronske kiseline koja vlaži kožu i ima plumping učinak, kao i pantenol koji ima umirujući učinak. Ja nanesem dvije kapi seruma ujutro i navečer na očišćeno lice i nježno umasiram u kožu – za ugodan osjećaj na koži i zdrav izgled.





5in1 setting puder - jedan za sve: puder s nevjerojatno visokim performansama matira i postavlja svaki izgled na svoje mjesto. Bez obzira provodite li vrijeme na ručku na suncu ili u vodi tokom ljetnih praznika ili je vaš svakodnevni favorit – bezbojni prah pudera otporan je na vodu i znoj. S faktorom zaštite od sunca 10. Savršeni pratilac jutarnje beauty rutine ili za mali popravak kada ste u pokretu –  može se nositi s bilo kojim izazovom zahvaljujući svojoj 5u1 snazi.





Lashes To Kill Sexy Volume Maskara - dramatične trepavice sa samo jednim slojem? Nije problem za novu Lashes To Kill Sexy Volume maskaru. Četkica od vlakana u obliku pješčanog sata zahvata čak i najsitnije trepavice, nudi trenutni volumen i jednostavna je za korištenje. Duboka crna tekstura daje trepavicama dužinu i definiciju u samo jednom potezu.




Volumizing extreme lip booster sjaj za usne - vruće ili hladne – uz novi Volumizing Extreme Lip Booster, usne su oboje! Zahvaljujući ekstraktu mentola i čilija, Lip Booster ostavlja osjećaj trnaca na usnama i stvara očaravajući efekt volumena u sekundi. Ono što ostaje je svjež osjećaj, blistav završetak u nježnoj rose nijansi – i uzbudljivo iskustvo u svakom pogledu!






Instant awake korektor - tajna ljepote za borbu protiv neželjenih tamnih krugova ispod očiju i osiguravanje svježeg izgleda? Krije se u  Instant Awake korektoru! Zahvaljujući svojoj srednjoj pokrivenosti i laganoj nadogradnji, nudi svjež, budan izgled i gladak, ali prirodno matt izgled. Visokokvalitetni, hranjivi sastojci također vlaže, osiguravaju učinak protiv bora i vidljivo smanjuju male linije. Mekani spužvasti aplikator omogućuje precizno nanošenje do unutrašnjeg ugla oka. Naš junak za buđenje dostupan je u tri boje – za vrhunski poziv na buđenje, bez obzira bilo jutro ili tokom dana.





Brush Ink Tattoo - Vrh Brush Ink Tattoo tuša za oči je pravi majstor preciznosti: zahvaljujući više od 270 dlačica u kistu, bez napora klizi duž linije trepavica za ekstremnu preciznost. Super fleksibilan vrh četkice omogućava stvaranje finih, ravnomjernih linija dramatični stilovi eyelinera u tamnoj crnoj boji koji traju cijeli dan.







ICONails gel lacquer lak za nokte - ovaj lak sam već imala prilike da isprobam više puta i mogli ste da čitate postove o njemu. Jedan od njih možete pročitati klikom OVDJE.


99% Natural bazni lak - više zabave za svježe nalakirane nokte garantira 99% Natural bazni lak za nokte. Proizveden od 99% prirodnih sastojaka, osnovni premaz sadrži samo tri sastojka: voda, šelak i organski alkohol. To štiti nokat i osigurava izvrsno glatku površinu nokta koja je optimalno pripremljena za lak za nokte po vašem izboru. I sve to bez tipičnog mirisa otapala. Bazni lak štiti nokte i sprječava diskoloraciju i produžava trajnost laka za nokte. Jednostavno nanesite tanki sloj i pustite da se osuši.






Pro next-gen nudes & pro neon earth slim paleta sjenila za oči - make-up očiju poput profesionalnog make-up artista zahtjeva posebne vještine.  Pomoću luksuzne CATRICE palete sjenila visoke kvalitete u papirnatom pakiranju, “pro like” izgled je zagarantiran. Paleta sadrži 14 visoko pigmentiranih nijansi sjenila najintenzivnijih boja, najviše kvalitete. Bilo da je osjetljiv, ženstven dan, ili neobično privlačan pogled –sjenila se lako blendaju, očaravaju različitim završetkom i nadahnjuju različite stilove šminkanja očiju. Ružičaste gole boje Next-Gen Nudes palete kreću se od mat do metalnih svjetlucavih efekata.







Da li ste probali neke od ovih proizvoda i kako vam se sviđaju?

PR proizvodi.

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe