Essence Adventure awaits - get sunkissed

21.6.18


Prikupi trenutke! Inspirisana ljepotom Azije, Afrike i Orijenta, nova Essence trendovska kolekcija "adventure awaits - GET SUNKISSED" povesti će te na putovanje puno avanture. Uz živahne boje, ornamenta, etničke uzorke i predivne brončane proizvode, beauty komadi odražvaju uticaj različitih kultura i stvaraju raznolike ljetne izglede.



Bronzing paleta sjenila - paleta sjenila za oči nudi šest savršeno usklađenih brončanih nijansi s metalik efektom i visokom pigmentacijom. Za divan brončani sjaj koji podsjeća na ljepotu.
Ovo su jedna od najkvalitetnijih i najpigmentovanijih sjenila od Essence. Najbolje testiram ovakve proizvode kada se ujutro našminkam na posao i dođem kući tek naveče i shvatim da mi se sjenilo nije pomjerilo. Kolegice su me znale pitati kada stignem popraviti sjenilo? Jer je cijeli dan savršeno pigmentovano, nigdje se ne obriše, i mene je iznenadilo, vjerujte!
Paleta sadrži 12 grama proizvoda za
9,45 KM. Ovo je i više nego povoljno, još jednom apelujem na djevojke koje kupuju fejk šminku koja nije testirana da prestanu to da rade jer štete svom licu, a imaju drogerijske proizvode poput ovog koji je izgledom fantazija, a proizvod i više nego odličan za jako malo para. 





Bronzing stick - praktični jumbo stick s brončano kremastom teksturom i finim svjetlucavim naglascima daje koži svjetlucav ljetni sjaj. Dostupan je u cool svjetlijoj brončanoj nijansi za svijetliju kožu (01 travel lover) i toploj bakrenoj bronci za tamiju kožu (02 travel makes me happy).
Na slici je svjetlija nijansa
01 travel lover, savršen je za djevojke sa suhom kožom lica. S obzirom da je moja koža masna izbjegavam kremaste proizvode jer je dodatno maste. Cijena ovog stika je 7,35 KM za 13,6 grama proizvoda.





3d jewellery naljepnice za nokte - naljepnice za nokte u zlatnoj i tirkiz nijansi sa 3D efektom pretvaraju bilo kakvu manikuru u pravi dragulj. Najbolje je nositi ih na oslikane nokte i fiksirati sa nadlakom. Cijena ovih naljepnica je 4,25 KM.
Pored ovih naljepnica u ovoj trendovskoj kolekciji postoje i
privremene tetovaže za tijelo. Body and ankle jewellery tattoos, jedan paket sadrži dva lista s različitim motivima. Cijena im je 4,25 KM. Te naljepnice nemojte da zaobiđete ovo ljeto! Ja ih furam svako ljeto, unazad 5 godina. Bilo mi je teško nabaviti ih jer ih kod nas nisu imali, konačno je Essence postao zaista prvi brend na listi praćenja trendova!

Pišite mi kako vam se sviđa ova trendovska kolekcija i da li ste već probale neke od ovih proizvoda?

PR proizvodi.

You Might Also Like

1 komentari

  1. Oh, mnogo mi se dopadaju ove stvarčice od Essence-a ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    OdgovoriIzbriši

Subscribe