Essence I want candy & live laugh celebrate

26.9.17


Essence i Chupa Chups stvaraju lolipop ludilo u trend izdanju "I want candy", koja sadrži super slatke beauty komade koji imaju neodoljiv miris najbolje lizalice Chupa Chups. Uz sve to Essence i dalje slavi slatki 15- rođendan s trendovskom kolekcijom "live.laugh.celebrate!" koja slavi ljubav prema životu koju je Essence širio proteklih 15 godina.


I WANT CANDY 



MIRISNA ČETKA ZA KOSU - mala četka s cvijetnim mirisom osigurava savršen stil - zahvaljujući integriranom ogledalu u obliku loga Chupa Chups na stražnjoj strani četke. Četka za svaku žensku torbu, savršena za mini putovanja. 01 I put cola in my hairs, like I just don't care. Cijena mirisne četke je 6,35 KM.




ČETKA ZA RUMENILO - Idealna je za nanošenje pudera u prahu, može se koristiti i za nanošenje bronzera i rumenila. Jako kvalitetna, mekane i guste dlake koje ne otpadaju sa četke. 01 lovely lolly looks for love. Cijena četke za rumenilo je 5,85 KM.



MIRISNO SHIIMMER RUMENILO U PERLAMA - Rumenilo u kuglicama savršeno usklađenih nijansi s prekrasnim svjetlucavim česticama kreira ružičastu boju na obrazima. U nijansi 01 I want it all 




Rumenilo ima predivne rozikaste tonove koji daju predivan sjaj, bez primjese ikakvih šljokica i slično. Ne naglašava teksturu kože, ukoliko je prisutna, pigmentacija je savršena, nadogradiva, lako se blenda i jako dugo traje. Cijena rumenila u perlama je 7,35 KM.




MIRISNA PALETA SJENILA ZA OČI - Četiri vesele nijanse s različitim efektima ima miris jagode i osiguravaju ljetni završetak. U nijansi 01 I don't care, i lolly! Sjene su u bež-mauve tonovima, super pakovanje za putovanja, prve tri nijanse su shimmer bijela, bež i roza, dok je četvrta najtamnija ljubičasta matt. Mirišu neodoljivo, na jagodu. Paleta nije mnogo pigmentovana, ali je baš zato odlična za svaki dan. Cijena mirisne palete sjenila za oči je 6,35 KM.





LIVE LAUGH CELEBRATE



PALETA sa 8 praznina može se popuniti i personalizirati sa osam najdražih sjenila za oči zahvaljujući praktičnom klik mehanizmu sa cool šarenim bisernim šljokicama koje možeš zatresti u poklopcu, složi vlastiti party-mix! Cijena ove palete sa 8 praznina je 4,25 KM. Pored ove postoji i paleta sa 4 praznine iz iste kolekcije po cijeni od 3,15 KM :)



S obzirom da Essence slavi 15-ti rođendan pakovanja svih proizvoda za paletu su ukrašena  svjetlucavim šarenim okruglim papirićima što je stvarno odlično osmišljeno i izgleda prekul.





Ja sam dobila 4 sjenila za oči, a u ovoj kolekciji postoji 10 različitih it-boja, baršunaste teksture za popunjavanje paleta. Dugo nisam vidjela ovako dobra sjenila da imaju primjese neke druge nijanse, npr zelena sa žutom, ljubičasta sa plavom itd. Boje su dosta pigmentovane i lako nadogradive. Čisto savršenstvo!!




Odozgo prema dole:
02 having a good time
03 life is beautiful
04 it's my birthday
06 celebrate good times

Cijena pojedinačnog sjenila za oči je 3,15 KM.



Puder za usne - kreiraj trendove, puder za usne ostavlja mat finiš u rozoj i boji bobičastog voća za meke puderaste usne.
01 crush on you (tamnija nijansa)
02 everybody dance now! (svjetlija nijansa)
Cijena pojedinačnog pudera za usne je
3,15 KM.



Svjetlucavo rumenilo - svilenkasto rumenilo u boji marelice i rozoj boji daje tenu prekrasnu svježu notu. Ovdje vam fotografija sve govori, ovo je ustvari više hajlajter nego rumenilo, ja ga koristim svakodnevno. Cijena ovog proizvoda je 3,15 KM.



Baza za usne - baza lagane teksture pruža idealnu osnovu za kasniju primjenu pudera za usne
u broju 01 let's get it started. Moram da priznam da me ovo najviše obradovalo jer nikada ovakav proizvod nisam probala. Koristim ga svaki put prije nanošenja ruža i nisam ga stavila u paletu nego ga držim odvojeno sa poklopcem, da se ne bi prljao od sjenila, jer je poput melema za usne. Cijena baze za usne je
3,15 KM.

Pišite mi kako vam se sviđaju ove dvije limitirane kolekcije i da li ste probali neke od ovih proizvoda?

PR proizvodi


You Might Also Like

2 komentari

  1. mmmm svidam mi se !!

    OdgovoriIzbriši
  2. Wow! Pakiranja su preslatka. :)

    Ako želiš da se zapratimo, javi mi na mom blogu.
    starshinebeauty.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Subscribe