Aura Prime Me!

14.8.17


Osnovna uloga odnosno baze za šminku je priprema lica za nanošenje make up-a. Ovaj prajmer namjenjen je pripremi kože lica za nanošenje pudera. Baze služe da naprave barijeru između kože i pudera, popune sitne bore, suze pore i omoguće duže trajanje make up-a. Dijele se kako prema namjeni, tako i prema tipu kože.



Aura Prime Me dolazi u plastičnoj tubi od 30 ml što je standardno za ovakve proizvode. Poklopci ovakvih proizvoda uvijek budu zaštićeni nekom naljepnicom, možda je ovdje trebala biti zaštićena naljepnicom na kojoj piše "white", što pomaže da vidite da li je proizvod bio otvaran.
Najveća prednost ovog proizvoda je što je na bazi vode, jer zaista lijepo hidratizira kožu. Baza je bijele boje i potrebna je mala količina da se razmaže. Miris joj je blag, puderast i zaista prijatan. Sviđa mi se što
ne ostavlja ljepljiv trag na licu kao Aurin primer za T zonu recenzija OVDJE. A ono što mi se ne sviđa je što ne matira kožu i ne smanjuje nepravilnosti, a nisam primjetila ni da su mi pore smanjene. Samo je koža prirodnija i ten je ujednačeniji.
Smatram da ova baza više
odgovara onima sa normalnom ili suhom kožom, a nama sa masnom ili mještovitom baš i nije najidealnija. Jedino za šta meni sa masnom kožom pomaže je što produžava trajnost šminke. Cijena joj je oko 10 KM.






Koje vi prajmere koristite? Da li ste probali ovaj i kako vam se sviđa? 

You Might Also Like

2 komentari

  1. Divan post draga ! Jedva čekam lush recenziju .

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno:) Bas mi je drago sto pratis sta pisem <3

      Izbriši

Subscribe