Rosal macaron lip balm

21.12.16


Koliki sam ljubitelj macaronsa mislim da ćete tek u ovom postu shvatiti :) Prije svega za one koje ne znaju, macarons su francuski kolačići koji su budimo iskreni, utjelovljenje stila, damskog ponašanja i francuskog šika. Rosal je izbacio na tržište balzam za usne u obliku macaronsa, u tri različite varijante: roza od jagode, žuti od vanilije i ljubičasti od borovnice. Kada sam vidjela da je Rosal izbacio ove balzame istog trena sam otišla do CM-a da ga kupim. S obzirom da ja imam ukrasnu običnu roza kutijicu u obliku macaronsa, odabrala sam ljubičasti od borovnice da vam recenziram.



Balzam dolazi u kartonskog ambalaži na kojoj su ispisani svi podaci, sadrži 4,9 grama proizvoda, balazm bi se trebao potrošiti unutar 12 mjeseci od otvaranja. Sama kutijica je plastična, balzam ne ostavlja nikakvu boju na usnama, samo blagi sjaj i savršen umjeren miris borovnice. Na dodir balzam me podsjeća malo na žele bombone i ovi balončići u njemu. Cijena balzama je 5,50 KM. 




Ako me pratite na instagramu onda sigurno znate koliko balzama za usne imam, čim par potrošim kupit ću i ostale okuse Rosal macaronsa :) Na fotografijama sam se poigrala sa pravim i ukrasnim macaronsima. Pogodite koji je pravi? :) 





UPDATE: Kupila sam na sniženju cijelu kolekciju Rosal macaron lip balm, od vanilije i od jagode. Bili su sniženi na 3,60 KM. Ja im odoliti ne mogu, ako izbace još neki okus definitivno ću ga kupiti i napraviti novi update :)






Kako vam se sviđa ovaj post i da li ste već probali Rosal macaron balzam za usne? 

You Might Also Like

2 komentari

  1. Gdje se mogu naći ovi balzami?

    OdgovoriIzbriši
  2. Bili su prije u DM i CM marketima. Sada ih nigdje ne vidjam... mislim da su ih povukli iz prodaje.

    OdgovoriIzbriši

Subscribe