Avon grupna recenzija C 10/2016

24.7.16

U prošlom postu ste mogli da čitate kako nam je bilo na Digital Divas blogerskoj konferenciji i koje smo proizvode dobili. Danas vam pišem nešto više o tim proizvodima:)



AVON šampon za kosu protiv peruti
Ovaj šampon dolazi u pakovanju od 250 ml, sadrži mentu i ulje čajevca koje se inače koristi u ritualima ljepote. O ulju čajevca imate recenziju OVDJE. Menta daje osvježavajući miris šamponu, boja mu je plavo-siva. Ja nemam problema sa peruti, moja kosa je masna, a ulje čajevca pored što pomaže u uklanjanju peruti, smanjuje masnoću sa tjemena. Tako da će mi definitivno poslužiti. Cijena ovog šampona u katalogu 10/2016 je 3,50 KM.



Avon Rio Cocktail gel za tuširanje
Sadrži limetu, rum i mentu koji čine osvježavajući mirisni koktel za kožu. Miris mu je savršen za ljeto. Ovo je limitirana kolekcija Avonovog gela za tuširanje. Sadrži 250 ml proizvoda i dolazi u čvrstoj plastičnoj ambalaži, sa jako čvrstim čepom koji se teško otvara. Djevojke koje imaju nokte sigurno ga neće moći otvoriti. Ja ga jako teško otvorim, iskreno da imam duge nokte sigurno bih ih slomila, tako da ga držim otvorenog, nadajući se da se neće prosuti i da neće izgubiti jačinu mirisa. To mu je jedina mana. A što se tiče samog mirisa svakom bih ga preporučila jer je pravo osvježenje za ove ljetne dane. Cijena u katalogu 10/2016 je 3,50 KM.



Avon escape sprej za tijelo
Ja inače nisam ljubitelj ovih sprejeva, nikada mi nije bilo jasno zašto ga djevojke kupuju kada postoje parfemi? Međutim kada sam probala ovaj sprej na +40 stepeni Celzijusa, tek tada sam shvatila poentu. Oni traju jako kratko otprilike pola sata, jer se ljeti puno znojimo ili smo na plaži sunčamo se, kupamo a da nam je da lijepo mirišemo. Ja ljeti slabo koristim parfeme jer u kombinaciji sa znojem se počnem osipati oko vrata. Avon mi je dao savršeno riješenje za moje probleme:) Ovaj sprej je tropskog mirisa, miriše na kokos i zvjezdasto voće i karambolu. Djeluje zaista osvježavajuće kada se nanese na tijelo i vrat i u ovim ljetnim danima nigdje ne idem bez njega! Sadrži 100 ml i cijena u katalogu 10/2016 iznosi 5,90 KM.




Avon Miracle glow ulje za lice
Ovo ulje sadrži pet dragocijenih prirodnih ulja i time podstiče regeneraciju kože i vraća joj zdrav izgled. Lagane je formule i jako brzo se upija. Dolazi u jako praktičnoj staklenoj bočici, sa pipom za doziranje, sadrži 30 ml proizvoda. Po ovoj ambalaži možemo odma zaključiti i o kvaliteti proizvoda. Ulja koja su sadržana u proizvodu: 
  • babassu ulje (potiče nastanak kalogena), 
  • ulje pasiflore (potiče nastanak elastina), 
  • marula ulje (izglađuje kožu), 
  • ulje zelene kafe (hidratizira) i 
  • ulje lanenih sjemenki (jača zaštitnu barijeru kože). 
Ovo ulje se veoma brzo upije u lice, nježnog je mirisa i NE masnog efekta. Ja ga koristim navečer na čisto lice. Cijena u katalogu 10/2016 je 12,90. Ovo je definitivno proizvod kojim sam oduševljena i koji ću da nastavim da kupujem jer i sami znate koliko volim ulja i kako pomažu mojoj masnoj koži lica.





Avon Mega Effects creamy eyeshadow
Avon vodootporna sjena za oći dolazi u staklenoj tegli, u kojoj dolaze i Avon baza za sjene recenzija OVDJE. Sadrži 3,5 grama proizvoda. Ova sjena vam pruža dugotrajnost i intenzivnost boje, ne trusi se i ne razmazuje, te daje ugodan osjećaj na kapcima. Cijena ove sjene u katalogu 10/2016 je 7,90 KM. Mislim da ću je nabaviti i u bež nijansi jer nju najviše koristim.





Avon cream blush and highlighter duo
U pitanju je Avon ideal flawless 2u1 proizvod koji sadrži sa jedne strane kremasto roza rumenilo, a sa druge highlighter. Dolazi u crnom pakovanju od 8 grama. Proizvod je na odvrtanje i jako je praktičan. Poklopci se otvaraju bez teškoće, proizvod se ne lomi i slično dok se nanosi. Smatram da kremasti proizvodi nisu namjenjeni masnoj koži lica, tako da je ovaj proizvod savršen za djevojke sa suhom kožom. Cijena u katalogu 10/2016 je 15,90 KM. 






Da li ste probali neke od ovih proizvoda i kako vam se sviđaju?

PR proizvodi

You Might Also Like

5 komentari

  1. Svidja mi se kombinacija blush-a i highlighter-a !! Problem je sto mi se lice bas puno masti tako da mislim da nije dobro za mene , izbjegavam kremaste stvarcice samo mi jos vise izamste lice , katastrofa :( A tako mi se svidja.

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, to sam bas i napisala da nisu za masnu kozu, ali ja bez hightlightera navecer ne mogu, a po danu mi ne treba nikakav highlighter sama prosijam :D

      Izbriši
  2. luv avon
    http://www.melodyjacob.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlican post. Moram isporabati taj sprej za tijelo!

    http://e-s-wonderland.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši

Subscribe