Avon Care royal jelly linija

14.1.16


Zdravo drage moje, danas vam predstavljam Avon Care royal jelly liniju za njegu kože. Šta kaže Avon? Linija s matičnom mliječi sastoji se od losiona za tijelo, kreme za ruke i kreme za lice. Matična mliječ poznata je još i pod imenom eliksir mladosti. Zahvaljujući hidratacijskim svojstvima idealna je za njegu suhe i vrlo suhe kože te je čini svilenkasto mekom.

Losion za tijelo nije pretjerano mastan ali opet nije ni rijedak, odličan je za normalnu kožu. Odlično njeguje, hrani i hidratizira kožu, relativno brzo upija a uz to ima i blagi miris koji se ne zadržava baš dugo na koži. Dolazi u količini od 400 ml i cijena mu je samo 5,50 KM u trenutnoj brošuri.

Krema za ruke dolazi plastičnoj ambalaži u obliku tube sa čepom na klik-klak:) Meni su ovi zatvarači dosta bolji od onih na odvratnje, jer ih ne mogu izgubiti. Dolazi u količini od 100 ml i cijena mu je 2,90 KM. Ova krema je dosta gusta i masna, takođe služi i za nokte i zanoktice. Meni je odlična za ove zimske dane, kada se ruke isuše od niske temperature. Smatram da nije namjenjena za izrazito suhu kožu koja je sklona pucanju, za takvu kožu definitivno vam trebaju kreme sa E i B vitaminom, ali za moju normalno do suhu kožu ruku je savršena.

Krema za lice srednje je guste strukture, bijele boje i blagog mirisa. Ovu kremu koristim već 10-ak dana i primjetila sam da se na mojoj koži ponaša zadovoljavajuće, hrani je i njeguje i ne izaziva nepravilnosti. Lijepo se razmazuje i moja koža je relativno brzo upije. Dolazi u plastičnoj kutijici u količini od 100 ml i cijena joj je 3,90 KM.


Četkica za korekciju laka za nokte ovo je novitet od Avona, na prvu sam pomislila da je ovo četkica za nanošenje gel eyeliner-a, ali kada sam pročitala da je za korekciju laka za nokte i da s njom mogu ukloniti neželjene tragove, oduševila sam se! Ja sam osoba koja nije nimalo spretna u nanošenju laka za nokte, da li je razlog što nemam duge nokte i volim kratke, ili moja nespretnost, nije bitno, našla sam spas :D Smatram da se ova četkica može koristiti i za gel eyeliner jer je jako čvrsta. Cijena u trenutnoj brošuri joj je 3,90 KM, a regularna joj je 7,00 KM.



Svi proizvodi su dermatološki tesitirani i dostupni su u trenutnoj brošuri. Da li ste probali ove proizvode i kakvi su vaši utisci?


PR proizvodi

You Might Also Like

7 komentari

  1. Anonimno13:57

    Hi Asja lovely blog would you like to follow each other

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja koristim ovu kremu. Znaci, odusevljena sam.. Ako postoji krema na svetu koja jedina moze da mi hidrira ruke to je ova. Obozavam jee..♥♥

    Zapratila sam te, pa poseti moj blog i uclani se.:)
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlično :**

    Pogledaj moj post na ovu temu : http://raj-sminke.blogspot.ba/2016/01/za-plemkinje-modernog-doba-avon-care.html :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Anonimno19:59

    Moram pogledati tu cetkicu, cini mi se jako dobra :)
    Novi post http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/01/oriflame-delights-from-nature-cream-trio.html?m=1

    OdgovoriIzbriši

Subscribe