Aura Primer za T-zonu

28.11.15


Danas na red je došla recenzija Aurinog primera koji sam kupila nedavno. Moram da priznam da sam koristila Balein primer prije ovog i da mi je bio savršen sve do trenutka kada se počeo mrvit na licu. Ovaj Aurin primer je namjenjen svima nama koje imamo kombinovanu do masnu kožu i proširenim porama. Ja sam ga kupila u Tuzli, u Makeup Areni, bio je 13 KM, dođe 25 ml u bočici.



Šta kaže Aura?
Osvježavajuća gelasta struktura smanjuje vidljivost pora i matira kožu lica. Nakon nanošenja u tankom sloju vaša koža izgleda glatka, baršunasta i hidrirana.



Proizvod je zelene boje, koja se prilikom razmazivanja i utrljavanja u kožu stapa sa istom. Osvježavajuće gelaste strukture koja vidno smanjuje proširene pore. Zelena boja neutrališe eventualna crvenila koja imate. Miris mu je jako ugodan, biljni, koji se nakon par sekundi nakon nanošenja ne osjeti.



Ne bih ga preporučila djevojkama koje imaju suhu kožu lica. Takođe moram da napomenem kada ga nanesem osjetim blagu ljepljivost, sačekam par sekundi pa onda nanesem puder.
Drugarica je isprobala prije BB kreme, međutim efekta nema, znači samo prije pudera ga koristite.



Primjetila sam da mi produžava trajnost šminke, iako to ne piše. Ili je to možda do Avonovog makeup setting spreja, o kojem ćete moći čitati u slijedećem postu.
Da li ste isprobale Aurin primer ili neki drugi? Kakvi su vaši utisci?

You Might Also Like

2 komentari

  1. i love Aura products! :)

    http://donnaoctober.blogspot.mk/

    https://www.instagram.com/donnaoctober/

    OdgovoriIzbriši
  2. Jos uvek nisam probala ovaj, ali je u toku trosenje onog starog koji mi zaista dugo traje :D

    OdgovoriIzbriši

Subscribe