Avon Advance Techniques BB

11.8.15


Danas sa vama želim da podjelim jednu jako lijepu vijest. Ostvarila sam saradnju sa Avon proizvodima:) Poslali su mi paket za profesionalnu njegu kose. Proizvode koje sam dobila su savršeni za ove ljetne dane, kada je potrebna veća njega našoj kosi. Ovo su proizvodi koje definitivno ne bi trebali da propustite! Možete ih pratit putem facebook profila OVDJE.


Tražila sam Tangle Teezer jako dugo, međutim nailazila sam samo na kopije (kao što su verzije svih Beauty Blendera, tako i Tangle Teezer-a). Kada sam dobila ovaj paket odma sam pomislila da je kopija, međutim kada sam pročitala na pakovanju da se radi o orginalu, moje oduševljenje je bilo neopisivo! 

Šta je ustvari Tangle Teezer?

Tangle Teezer je profesionalna četka za raščešljavanje mokre i suhe kose. Četka ima duže i kraće zupce, što olakšava rasčešljavanje zamršene kose, bez čupanja, pogotovo pri vrhovima. Pored toga, kosu lijepo "složi". Sama sam se uvjerila, niti jedna dlaka nije ostala na četki, uopšte ne čupa!!! Pored ove prelijepe kombinacije boja roza sa crnom, meni se posebno sviđa kako je pakovana. Manja je, nema drške, savršena za putovanja, a sa mnom će od sada ići u torbi gdje god da krenem:) Cijena ovog proizvoda je 24,90 KM, što je zaista povoljno ako uzmete u obzir da je orginal!

Pored četke dobila sam BB Absolute Perfection šampon za kosu i BB Absolute Perfection balzam za kosu. Kosa postane tako lijepa i mekana, a miris šampona i balzama je kao iz frizerskog salona. Cijena ovih proizvoda iznosi po 5,50 KM. Probajte i uvjerite se sami!


PR proizvodi

You Might Also Like

30 komentari

Subscribe