My Makeup Storage

20.1.15


Today I present to you my makeup storage that I invented:) In my country Bosnia and Herzegovina we don't have IKEA, we don't have any store where I could buy a vanity that I really like. I want to have a small vanity with a lot of drawers, and they had to have a bulkheads, so I drew a vanity and I gave it to my carpenter, and he made me this in few days:) I set up the LED lights on the mirror. How do you like it?

Kao mala, maštala da imam sobu za princeze, sa velikim krevetom sve u roza boji, kao u filmovima, međutim kako sam odrastala željela sam sto za šminkanje, sobu za odjeću... Snovi su se približili odlaskom u IKEU, koju smatram Disney-em za namještaj:) Međutim vratimo se u realnost, mi u BiH nemamo IKEU, sve salone sa namještajem koje sam obišla imaju jako loš kvalitet stolova i ništa od toga mi se nije sviđalo, nijedan sto za šminkanje nije bio onakav kakav sam ja željela.
Ono što sam ja željela je puno ladica, u ladicama pregrade, da je puno drvo i da nije prevelik. Svoj crtež sam odnjela stolaru koji mi je nakon par dana napravio sto mojih snova:)
Na ogledalo sam stavila LED svjetla koja su puno bolja od običnih, jer ne griju, kada se šminkam ne treba mi ventilator, ne preznojim se, ne istopi mi se šminka, pogotov ljeti :)
Što se tiče pregrada u ladicama, vidjela sam da neke djevojke u svoje ladice ubace razne male kutije pa tako slože šminku. Što i nije baš loše, ali te kutije se brzo uprljaju i moraju se mijenjat. Ja sam zamislila pregrade od tanjeg drveta, da mi ne zauzima puno prostora, i da se mogu vaditi, jer možda jednog dana budem osmislila nešto drugo (kao npr u ladici lijevo sa pregradama sam ubacila lakove za nokte, i tečnost za sočiva, koje mi ne bi moglo stati da nisam sklonila tu jednu pregradu).
U ladici prvoj desno čuvam svu potrebnu šminku kao što možete vidjeti na slici, u ladici prvoj lijevo gumice i šnale za kosu koje su mi se prije stalno negdje gubile, lakove za nokte i sočiva. U drugoj ladici sve kreme i maske za lice, moja dva omiljena Eminy parfema i sl., u trećoj stoje proizvodi za kosu, fen, četke, i u četvrtoj kreme za sunčanje i ostale sitnice. Na samom stolu za šminkanje stoje stvari koje najviše koristim: dva losiona za tijelo, ogledalo sa postoljem koje ima uvećalo, moja omiljena Elf paleta i četkice za šminkanje, ruževi, puderi koje sam složila u ovu providnu posudu koju možete nabaviti na Ebay-u za nekih 15-20 KM. Što se tiče količine šminke, zaista trudim se da potrošim jednu nijansu npr ruža, pa tek onda da kupim drugi, jer im može isteći rok trajanja.
Eh što se tiče stolice, tražila sam da nema naslonjača, da je što jednostavnija, bijele boje i da ima određenu visinu (što mi je bilo najteže naći). Kako vam se sviđa?
p.s. Ovo je jedan od glavnih razloga zašto sam pokrenula blog. Mogu o ovim stvarima pričati u ogromnim količinama a da nikog ne smaram, ovdje sam pronašla svoju publiku, djevojke koje zanimaju ove stvari, hvala vam:)You Might Also Like

20 komentari

Subscribe