Eminy parfemi

6.12.14


Kao što su neki upoznati, bavim se prodajom EMINY parfema.
EMINY parfemi na našem tržištu prisutni su već pet godina. Proizvode se u BiH, a komponente su iz širom svijeta. Naši ciljevi usmeravaju nas u pravcu dostizanja što većeg kvaliteta, a sve to zbog naših korisnika. EMINY program vam nudi parfeme visokog kvaliteta, proizvedene u svjetskim centrima mode i centrima proizvodnje parfema najpoznatijih svjetskih proizvođača. Parfemi se proizvode u skladu sa ISO standardima, a za to posedujemo sertifikate ISO 9001-2008 i DIN EN ISO 22716-2007. Nudimo vam parfeme u pakovanjima od 11ml, 15ml, 30ml i 50ml, koji svakodnevno obraduju i izmame osmijeh mnogim korisnicima naših proizvoda. Paleta mirisnih nota koje smo u mogućnosti da vam ponudimo sadrži preko 150 različitih tipova parfema za žene i muškarce. Garantujemo vam kvalitet i uvereni smo da ćete biti zadovoljni našim proizvodima.


Prošle sedmice smo bili na seminaru o EMINY parfemima, naučili smo mnogo toga, podjelili svoja iskustva,  radili ankete, dobili smo poklone, i naravno odlično se zabavili :)
Svi koji žele da postanu dio našeg tima, koji žele naručiti parfem i koji imaju bilo kakva pitanja o EMINY parfemima, mogu se javiti na moj facebook profil.


Što se poklona tiče, dobila sam ZOE ZOE maramu i gumicu za punđu:)
Maramu ćete imati priliku vidjeti u slijedećim postovima, a što se tiče gumice za punđu, jednu ovakvu već imam, kupljenu kod kineza, međutim nikad mi nije dobro držala kosu (jer je moja kosa gusta), i nikad nije mogla punđu lijepo oblikovat, dok ZOE ZOE gumica napravi fenomenalnu punđu, gumica je sva čvrsta, ne rastegne punđu kao ona od kineza, lijep oblik napravi i jako je kvalitetna:)


You Might Also Like

6 komentari

Subscribe