Essence proljeće/ljeto 2019

2.4.19


S novim ažuriranjem asortimana, essence predstavlja cool, inovativne proizvode ljepote visoke kvalitete. Kao i uvijek, za sve ljubiteljice make-upa koji su moderne i trendovski osviještene predstavljamo i must-have proizvode.”you better work!” asortiman nudi dugotrajne performanse proizvoda za aktivan životni stil i besprijekoran izgled.
S nijansama sjenila za oči City paleta vrijeme je da oči zasjaju novim sjajem. A svi snovi za nokte će se ostvariti sa šarenim nijansama novih “shine, last & go!” lakova za nokte.
Uzbudljivi tutoriali, cool videozapisi i zanimljive novosti iz essence svijeta bit će dostupne na sljedećim društvenim medijskim kanalima.



My beauty lip ritual - balzam za usne, maslac tekstura nudi intenzivnu njegu s shea maslacem, uljem makadamije i vitaminom E, štiti s SPF 15 i idealna je baza za ruž za usne. Balzame za usne koristim svaki dan više puta dnevno, naročito prije nanošenja ruža da mi usne ne bi bile suhe.



Tri nova proizvoda za njegu kako bi se osigurale meke i savršene usne. Verzija s ekstraktima gingko lišća regenerira usne i čini ih da se osjećaju mekim. Balzam za usne s rižinim uljem hrani i intenzivno njeguje usne. Njegujuća formula sa ekstraktima trešnjinog cvijeta revitalizira i pruža vlagu. Na kraju, svi proizvodi sadrže vitamin E.



U kolekciji You Better Work nalaze se tonirana krema, fiksirajući puder, concealer paleta, fixing sprej, primer za oči, te maskara - za sve cure koje vježbaju u teretani šminka samo za vas!!



You Better Work tonirana dnevna krema - za dane kada želiš nešto staviti na lice, a izgledati prirodno tu je tonirana hidratantna dnevna krema. Ima mat efekt, osigurava besprijekoran ten i stvara prirodni no make up izgled, a ima i zaštitu od UV zraka. Dolazi u dvije nijanse. Cijena je 7,95 KM. Update: nakon dužeg vremena korištenja ove kreme primjetila sam da na prvu izgleda baš narandžasta nijansa, ali kada je nanesete krema postane skroz svijetla. Koristila sam je cijelo ljeto, nju pa kameni puder ili puder u prahu i budem čitav dan bez brige! Nemam tešku šminku na licu, a koža mi se ne masti!






You Better Work sprej za fiksiranje šminke - kako bi šminka izdržala još malo duže, tu je i novi sprej za setiranje. Njegova je formulacija posebno razvijena s ciljem kako bi održala make up na mjestu tokom znojnih tjelesnih aktivnosti. Osigurava mat efekat i pruža svijež osjećaj na licu.
Sviđa mi se pumpica, kako ravnomjerno popršće proizvod po licu, ne ostavlja kapljice. Jedino što mi se ne sviđa baš je miris ovog proizvoda. Cijena 6,35 KM.




You Better Work primer za oči - poboljšava izdržljivost sjenila i sprječava da se zamrljaju tokom dana. Sviđa mi se što dolazi u tubici, fino se razmazuje, a lijepe je fine teksture. Ne ostavlja mastan trag.






You Better Work maskara - zahvaljujući svojoj posebnoj formuli može izdržati i najsnažnije vježbe i znoj. Dostupna je u dvije verzije: jedna pruža duge trepavice koje oduzimaju dan, a druga osigurava maksimalan volumen i uvijenost. Cijena maskare je 6,35 KM.




The dip tuš za oči - zahvaljujući čvrstom vrhu, crni tuš za oči lako i precizno se nanosi i stvara savršenu zakrivljenu liniju na kapcima. Cijena 5,25 KM





Shine last & go!- gel lak za nokte koji dolazi u nevjerojatnih 50 nijansi. Fantazija boja i paleta boja. Formula s gel-efektom essence last & go! lakova za nokte osigurava sve to – optimalnu trajnost, intenzivnu boju i nevjerojatan sjaj. Lakovi su veganski, dostupni su u visoko pigmentiranim i šarenim nijansama. Suše se vrlo brzo! 




#insta perfect tekući highlighter - savršen dodatak popularnom #insta perfect tekućem puderu. Za prirodan look “all over glow”, jednostavno pomiješaj par kapi u #insta perfect puder. Kapi dolaze u dvije različite nijanse i mogu se nanositi samostalno kako bi istakla određena područja poput obraza, nosa, dekoltea ili tijela. Cijena 7,35 KM







hey CHEEKS rumenilo, bronzer & highlighter paleta - paleta sa šest super mekih tekstura istinski je svestrana. Ujedinjuje mat i svjetlucave nijanse koje se jednostavno blendaju. Osim nježnog rumenila, paleta također uključuje nijanse brončane nijanse i svjetlucave naglaske. Usklađene boje odgovaraju svakom tipu kože, osiguravaju svjež i pojedinačni izgled i imaju a uvjerljiva, intenzivnu disperziju boja.





Palete sjenila za oči će ispuniti tvoja očekivanja i osvojiti te svojim visoko pigmentiranim bojama. Inspirirani svjetskim modernim modnim glavnim gradovima, sjenila za oči odražavaju odgovarajući stil života. Dolaze u 4 verzije, ja sam dobila dvije da testiram. Obje su dobre pigmentacije, prelijepih nijansi. Moram da priznam da essence-u mnogi mogu da pozavide na ovakvom dizajnu, kreativnosti i kvalitetu paleta! 



G' Day Sydney - sadrži zemljane tonove s metalik efektima





Hello New York - sadrži nijanse od sive do mauve u djelomično sjajnim teksturama.

Ova paleta mi je došla sa razbijenim ogledalom što je greška naše BH pošte, kod svojih kolegica sam vidjela da im fali par proizvoda u paketiću, što je velika sramota naše pošte.
Nadam se da je meni došlo sve što je poslano, a što se tiče razbijenog stakla, sva sreća pa essence ima zaštitnu foliju preko sjenila, pa nije staklo otišlo na njih. Ja sam ogledalo uklonila da se ne bi dalje rasipalo po paleti.




Javite mi da li ste probale nešto iz Essence kolekcije za proljeće/ljeto 2019. i kakvi su vaši utisci?

PR proizvodi.


You Might Also Like

0 komentari

Subscribe