Avon Luminata EDP and more

15.11.18


Ćao drage moje! Avon mi je nedavno poslao paketić noviteta. U pitanju je novi Luminata parfem, micelarna voda i sheet maske!! 



Avon Luminata parfem -  nazivaju ga novim mirisnim draguljem jer doslovno izgledom podsjeća na dragulj, a miris mu je senzancionalan. Kreirao ga je Maurice Roucel koji je do sada osvojio mnogobrojne svjetske nagrade uključujući FIFI Award, oskara u svijetu mirisa.  Acon Luminata EDP ima očaravajuću kompoziciju nježnog bijelog božura, vanilije i kruške. Bočica je elegantna i senzualna, poput dragulja. Najbolja stvar kod Luminate EDP je njegova dugotrajnost. Ostaje na koži i do osam sati. Redovna cijena parfema je 26,90 KM za 50 ml. 



Avon po prvi put u ponudi ima sheet maske. Izbacili su tri: sa arganovim uljem, sa maslinovim uljem i sa oudom i zlatnim jantarom.



Maske eliminišu tragove umora na koži. Koža izgleda osvježeno nakon samo jednog korištenja. Daje odmoran izgled, svježinu i blistavost. Sa zlatnom ambrom. Cijena maske je 4,40 KM. U upustvu piše da se drži 15 minuta, međutim ja je ostavim 30 minuta.



Moram da priznam da najviše volim sheet maske jer mi koža bude nevjerovatno hidrirana. A kako znam da li mi je koža hidrirana? Kada prstima dotaknem obraze i imam osjećaj kao da su od žvake, kao da se lijepe za moje prste!



Avon True nutra effects micelarna voda - sa česticama ulja, efektivno čisti i uklanja čak i vodootporni make-up dok istovremeno njeguje i hidratizira kožu. Pogodna za suhu kožu lica, a moja je masna. Međutim ja ne preporučujem skidanje make up-a sa lica sa micelarnim vodama. Bolje je da koristite pjenu za lice, a micelarnom samo skidajte maskaru sa očiju. Cijena ove micelarne je 7,50 KM za 200 ml proizvoda. I da, odlično skida vodootpornu maskaru!!



Da li ste probale nešto od ovih proizvoda i kako vam se sviđaju?

PR proizvodi.

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe