Catrice Active Warrior limited edition

24.6.18


Sloboda kretanja - mentalna i fizička kondicija koja je u skladu sa tijelom i njegovim individualnim potrebama. Ova nova sportska orijentacija održava se u Athleisure Stylingu, kao i limitiranoj kolekciji "Active Warrior". Naglasak je na visokoučinkovitim proizvodima koji se ističu zbog dugotrajnih tekstura otpornih na znoj. Povežite se sa svojim tijelom!



Prije svega, obratite pažnju na ova predivna pakovanja. Koliko je Catrice samo kreativan!! S obzirom da se radi o kolekciji koja je otporna na znoj, oni su na pakovanjima napravili kapljice. A poklopci su predivne plave boje.



Instant Blurring stick - matirajući prajmer u stiku. Može se nanositi samostalno ili ispod pudera. Ovo je najsavršeniji proizvod za nas masnokošce! Sada kako sam potamnila, i koža mi je čista, ovaj stick koristim samostalno, bez pudera samo da mi fino zamatira kožu. Kada koristim puder popuni mi fino proširene pore, ne ostavlja ljepljiv trag na licu, a produžava trajnost pudera. Cijena mu je 8,35 KM.




Make-Up Freezing spray za lice - make up sprej s nježnim raspršivačem za dugotrajan make-up. Može se koristiti kao prajmer, fiksator ili za osvježenje make-upa. Otporan je na znojenje. Cijena mu je 10,35 KM. Ja ga koristim najviše kao prajmer, jer je raspršivač nepraktičan. Previše proizvoda bude na licu, bez obzira koliko se odalji proizvod dok se nanosi. Kao prajmer je odličan, lice baš osvježi, preporuka za sve tipove kože!



Epic Sex-Proof ruž za usne - ruž za usne intenzivne boje s dugotrajnim efektom. Dvije snažne nijanse, u kombinaciji s laganom teksturama za ugodno nošenje. Dolazi u dvije nijanse C01AdREDnaline (narandžasta) i i C02 Heatwave (roza nijansa). Cijena im je 9,35 KM. Na usnama su lagani, dugotrajnost im je fenomenalna jer se ne mogu skinuti sa usana, poput flomastera za usne. Međutim jedina mana je što hoće malo pobjeć sa usana ukoliko se neravnomjerno nanese proizvod. Nisu potpuno mat, a nisu ni previše sjajni.






Da li ste probali nešto iz ove limitirane kolekcije i kako vam se sviđa?

PR proizvodi.

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe