Catrice proljeće/ljeto 2018.

31.3.18

Inovativni, visokokvalitetni koji prate najnovije trendove sa modnih - CATRICE predstavlja kombinaciju ljepote i mode. Inspirisan kolekcijama sa svjetskih modnih pista za proljeće/ljeto, CATRICE predstavlja nove must-haves proizvode za prvu polovinu 2018. godine.

Trend Dewy se odnosi na holo, prizmatičan, mokar, prirodnog sjaja, osunčani izgled koji osigurava višestruke efekte. Proizvodi za brze i besprijekorne make-up stilove nudi #instaEFFECTs trend, dok pojam Athleisure opisuje proizvode visoke performanse koji mogu izdržati i najteže vježbe i napore. Velike palete, su slijedeći trend koji dolazi u narednoj godini, nudi izbor različitih make-up proizvoda u samo jednoj paleti.



BIG Palettes



Creatrice Creamy Matt Lip Paleta - neophodan: premium paleta ujedinjuje bazu za usne, osam kremastih matt tekstura ruževa i zlatni highlighting puder. Zahvaljujući integriranom ogledalu i duo četkici, također je idealna za po putu. Naziv palete je 010 Back To The Nudes. Cijena joj je 16,65 KM. Pored ove postoji i Creatrice Vinyl Lacquer Lip paleta pod nazivom 020 Embellished Boldness. Paletu nisam swatchala jer ću je pokloniti :) Nijanse su jako slične, prva bijela s lijeve strane služi kao baza, a zlatna desna služi da se nakon nanošenja ruža dobije zlatni efekat na usnama:) Savršena je za poklon svim ljubiteljicama šminke.



LUX/CHROME



LuxChrome Foil Effect Polish lak za nokte - stvorite impresivan zrcalni efekt na svojim noktima u trenu: jednostavno nanesite na suh LuxChrome 2in1 bazni lak & nadlak kako bi stvorili zrcalni efekt koji traje danima i stvara dojam tekućeg srebra. Na kraju, završite sa LuxCrome 2in1 lakom & nadlakom. Cijena mu je 8,35 KM.



LuxChrome 2in1 Bazni lak & nadlak - bazni lak i nadlak na vodenoj bazi je obavezan za savršen LuxChrome look - te u isto vrijeme produžuje trajanje LuxChrome proizvoda. Može se koristiti kao nadlak sa prahom za nokte i kao azni lak i nadlak za full efekt a noktima. Cijena mu je 6,25 KM.



ATHLEISURE



HD Liquid Coverage Precision Korektor - ekstremno tanak aplikator dozvoljava precizno nanošenje visoke pokrivenosti i dugotrajnu teksturu korektora. Dostupan je u tri boje, 010 Light Beige, 020 Rose Beige i 030 Sand Beige. Savršeno nadopunjuje HD Liquid Coverage Foundation tekući puder. Cijena mu je 7,25 KM. Kada sam swatchala ovu  nijansu stopila se na ruci, zato nema slike. Koristim ga najviše ispod obrva kada želim da ih lijepo definišem, tj. istaknem jer je kist zaista precizan.




#InstaEFFECTs



Lashes To Kill Pro Instant Volume Maskara 24h - savršena definicija sa instant efektom volumena: trepavice dobivaju fenomenalan modni izgled zahvaljujući dubokim crnim teksturama maskare. Dostupna je u običnoj i vodootpornoj varijanti. Cijena joj je 10,35 KM. Odlična maskara, jako dugo traje, ne stvara grudvice, ova varijanta sa slike je vodootporna i moram da priznam da se jako teško skida. 



DEWY



Dewy Wetlook Stick - prozirni sjajni stick sadrži pigmente koji reflektiraju svjetlost kako bi osigurali dewy izgled. Dolazi u samo jednoj nijansi pod nazivom 010 Splash'n'Glow. Cijena mu je 10,35 KM. S obzirom da je moja koža masna, meni hajlajteri koji su u stiku ne odgovaraju, praškasti proizvodi su odlični za masnu kožu!





Galactic Highlighter Kapi - kapi nježno roze boje sadrže pigmente koji reflektuju galaktičnu svjetlosr. Tekući highlighter primjenjuje se kao završetak ili povrh baze. Kapi ne stvaraju samo zadivljujuće rezultate na obrazima, nego se mogu primjeniti i ispod luka obrve ili na dekolteu. Dolazi u samo jednoj nijansi pod nazivom 010 Spaceshuttle. Cijena mu je 10,35 KM. Ovo je prvi put da koristim ovakav proizvod, probala sam ga na razne načine, da nanesem na ruku par kapi pa onda prstima da utapkam na jagodičnu kost, međutim tada stavim previše proizvoda. Najbolje izgleda kada samo dotaknem proizvod na jagodičnu kost i razmažem prstima, tada nanesem taman proizvoda. Odgovara svim tipovima kože i ovo mi je najdraži proizvod iz ove kolekcije!




Jeste li već probale neke od ovih proizvoda i šta vam se najviše sviđa?

PR proizvodi.

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe