Golden Rose paleta za konture

27.4.17


Danas vam pišem o Golden Rose contour powder kit, paleti za konturisanje lica koju koristim već nekoliko mjeseci. Što se tiče pakovanja vrlo je jednostavno i elegantno, mat plastika sa sjajnim incijalima Golden Rose-a. sastoji se od tri nijanse za konturu, bronzer i hajlajter svaki sadrži ravnomjerno po 3,5 grama proizvoda, a sa druge strane je ogledalo. Na poleđini se nalaze sve informacije o proizvodu, sve je lijepo pregledno ispisano, čak i slikovito objašnjeno kako se koristi. 



Prva nijansa, najtamnija je za konturisanje i ona se nanosi prva u udubljenje ispod jagodične kosti. Zatim se iznad toga nanosi druga nijansa koja se utopljava sa prvom, odnosno bronzerom koji je zadužen za osunčanost lica i preplanulost, a trećom najsvjetlijom nijansom možete posvjetliti dio ispod očiju i središnji dio lica. 

Ja sam se ovog pravila držala u početku, međutim sada pomješam četkicom ove dvije tamne nijanse i nanosim ih na dio ispod jagodične kosti, na čelo, da mi lice izgleda osunčano i suženo, zatim drugu (u sredini) nijansu nansem tankom četkicom i iskonturišem nos a najsvjetliju nijansu nanesem na sredinu nosa i posvjetlim dio iznad usana :D 



Pigmentacija Golden Rose palete za konture je sasvim dobra. može se nadograditi željeni intenzitet, što je po meni bolje nego da je jaka pa se poslije mora mučiti sa blendanjem proizvoda pola sata.. Ova paleta ima zaista lijepu teksturu i divno se blenda. Nijedna nijansa se ne trusi! Posebno mi se sviđa što je najtamnija nijansa hladna i savršeno pristaje svakom tonu kože.



Moja koža je masna i više preferiram da koristim praškaste nego kremaste proizvode, a trajnost ovog proizvoda na licu zavisi od vašeg pudera. 



Nijansa "highlight" je više zamišljena za setovanje pudera i posvjetljivanje dijelova lica, jer je mat, tako da nije klasični highlighter u smislu iluminiziranja lica, nije sjajna.




Cijena Goleden Rose palete za konture je samo 10 KM. Smatram da je savršena za poklon djevojkama koje uživaju u šminkanju, a s obzirom na kvalitet i količinu cijena je zaista pristupačna. Šta vi koristite za konturisanje lica i kako vam se sviđa ova paletica?

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe