Batiste Blush šampon za suho pranje kose

19.1.17

 Batiste Blush šampon za suho pranje kose sa cvijetnim mirisom. Revitalizira masnu i beživotnu kosu između pranja. U trenu će vašoj kosi dati osjećaj čistoće, punoću, te je osvježiti prekrasnim mirisom. A prikladan je za brzu upotrebu gdje god se nalazite.

Pošto mi je kosa normalna, ali imam masno tjeme, kosa mi bude čista bukvalno samo 24 sata nakon pranja. Nakon 24 sata tjeme se umasti a ne mogu baš prati kosu svaki dan. Za mene jedini spas su šamponi za suho pranje kose ili baby puder. 

Batiste je najpopularniji suhi šampon. Broj jedan u Velikoj Britaniji. Njegovu ambalažu krasi cvijetni dizajn roze boje. Nakon nanošenja ostavlja bijeli trag na kosi kojeg je najbolje pažljivo iščešljati kako bi se uklonio upravo taj bijeli ton. Ton veoma lako iščešljam ili protrljam prstima a na kraju ostane prekrasna sjajna, mirisna i osvježena kosa. Miris je lagan, cvjetni poput parfema, dugo se zadržava na kosi. Ono što mi se posebno sviđa kod Batiste šampona je što daje volumen kosi za razliku od ostalih šampona za suho pranje kose koje sam probala (Girlz only i Balea). 

 

Nažalost kod nas se još uvijek ne može nabaviti. Ja sam ga dobila od drugarice iz inostranstva. Cijena mu je oko 3 eura.

You Might Also Like

2 komentari

  1. Obožavam ga i baš mi je krivo što ga nema kod nas.Kupujem ga u Hrvatskoj, ima ih u DM-u i svih vrsta.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ej super na informaciji nisam znala da ima u Hrvatskoj :) cim budem isla kupujem zalihe :D

      Izbriši

Subscribe