Estee Lauder Beauty

5.12.20


Ime Estee Lauder koristimo kao sinonim za luksuz i kvalitetne proizvode, Poslovna žena s nepogrešivim instinktom za glamur 1946. osnovala je vlastitu firmu. Od samo jedne kreme, postala je kompanija koja danas posluje u više od 100 zemalja s proizvodima za njegu i ljepotu koji kombiniraju najbolje što znanost i priroda imaju za ponuditi. Estee je bila prava dama koja je znala prepoznati što žene vole i trebaju. Možemo joj zahvaliti za puno noviteta koje je uvela u svijet luksuzne kozmetike.


Estee Lauder Travel Exclusive Beauty Essentials - set za putovanje u kojem imate sve što vam je potrebno! Maskara, rumenilo, puder, ruževi za usne, sjenila za oči i aplikatori. Savršen set za putovanja koji će vam pomoći da izgledate sviježe i blistavo.
- 4 Pure Color Envy sjenila za oči,
- 2 ruža za usne: 310 Powerful, 330 Impathetic
- 1 Pure Blush rumenilo u 310 boji breskve,
- 1 Transparentni puder u 06 prozirnom obliku
- mala crna maskara u 01 crnoj boji
- aplikatori za šminkanje (1x četkica za rumenilo, 1x četkica za usne, 2x aplikatoria za sjenilo).





Više o full size pakovanju ove maskare sam pisala u nastavku posta.



Pakovanje mi je presimpatično, kao neki lavirint sa tajnim prolazima :)



Ja iskreno nisam ljubitelj ovakvog pakovanja ruževa za usne. Prvenstveno jer stoje blizu sjenila koji se vremenom truse, i onda ruževi se isprljaju, a dok se očiste pola ruža se potroši, a drugo što ne mogu nositi cijelu paletu sa sobom i popravljati ruž u toku dana.



Sjenila za oči su savršena, koristim ih za dnevne i noćne lookove.



Više o rumenilu u full size pakovanju sam pisala u nastavku posta.



Aplikatori koji su preživjeli moja putovanja :)



Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Blush - ultra svilenkasto, luksuzno rumenilo za poboljšanu definiciju i zdrav izgled. Na slikama ispod sam vam pokušala prikazati na dva različita svjetla kako u stvarnosti izgleda. Koliko se predivno presijava i njegovu pravu nijansu. Moj je u nijansi 310 Peach Passion.
(Sadrži četku koju sam negdje u Americi izgubila). Cijena ovog rumenila je 36,50$








Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery - ovaj SuperCharged tretman sada sa 10x Concentrated Repair tehnologijom pomaže u brisanju posljedica nastalih uslijed nedostatka sna, UV zračenja, zagađenja, plavog svijetla i svih vanjskih agresora. Dokazano ostavlja kožu hidriranm, oživljenom i odmornom. Pomaže u uklanjanju posljedica nastalih nedostatkom sna. Također, bori se protiv UV zračenja, vanjskih agresora, a čak i plavog svjetla. 
Kako se koristi?
Koristiti dva puta dnevno, ujutro i uveče. Nanijeti na područje oko očiju uključujući kapke. Za bolje upijanje prstima lagano utapkati.
Cijena ove kreme je 135,00 KM za 15ml proizvoda.






Estee Lauder Double Wear Zero Smudge Lengthening & Curling Mascara - formulirane tako da vaše trepavice pretvaraju u 15-satni mega-volumen. Smudge-Shield tehnologija sa inovativnim polimerima ne dopuštaju razmazivanje, te vašim trepavicama daju posebnu, zavodljivu dimenziju. Četkica od mikrovlakana prodire do korijena.
Cijena maskare 75,00 KM






Estee Lauder Resilience Lift - krema za lice i vrat. Ova intenzivno hranjiva krema unosi mladost donosi kožu koja je blistava i mnogo otpornija. Uključuje napredni kompleks koji pomaže u značajnom pojačanju kolagena za 124% u samo tri dana za kožu koja izgleda glatko. Sadrži SPF 15, pomaže u spriječavanju propadanja kolagena i opuštanja od agresora okoline, podržavajući kožu u održavanju prirodne čvrstoće i tonusa. Za normalnu/kombinovanu kožu. Cijena ove kreme je 95,00$.




Pišite mi kako vam se sviđa recenzija Estee Lauder proizvoda i da li ste nešto probali od ovoga?
P.s. Sve fotografije sa ovog posta su napravljene dok sam bila u izolaciji na brodu.


You Might Also Like

2 komentari

  1. Thanks for sharing this post, I'm planning to purchase a slightly more expensive cream, your blog helps me a lot!

    prosphair human hair wig

    OdgovoriIzbriši

Subscribe