Dior Beauty

13.12.20




Dior Capture Totale Soin Regard Multi-Perfection Eye Treatment - specijalno dizajniran za preosjetljivu, krhku zonu očiju. Suzbija starenje kože uzrokovano vanjskom agresijom. Smanjuje gubitak kolagena, stanjivanje epidermisa i usporavanje obnavljanja stanica. Glatka, tečna, nježna tekstura trenutno se upija u kožu. Smanjuje podočnjake i natečenost. Ostavlja područje oko očiju glatkim, čvrstim i blistavim. 










Dior Hydra Life Balancing Hydration 2 in 1 Sorbet Water - losion za lice intenzivno hrani i hidrira kožu. Obogaćen je prebioticima, koji stabilizuju kožu i štite je od vanjskih utjecaja. Sadrži minerale, koji smanjuju nesavršenost kože i yasminsku vodu, koja intenzivno hidrira kožu. Nakon upotrebe, vaša koža će biti nježna, hidratizirana i matirana. Prije upotrebe obavezno protresti. Na slikama možete vidjeti kada je proizvod u mirnom stanju i protresen.








Dior Pump'n'volume waterproof mascara - maskara koja se može stisnuti s novom i poboljšanom formulom nudi trenutni XXL volumen i visoku definiciju za trepavice bez grudvica koje izgledaju gušće i veće. Stiskanjem meke tube (pakovanja) omekšat ćete formulu i ravnomjerno premazati četku kako biste stvorili trenutni volumen trepavica. Ova formula je obogaćena sastojcima poput vitamina B i ekstrakta pamuka koji pomažu u jačanju i zaštiti trepavica. Svojom krutom jezgrom i fleksibilnim, elastomjernim šiljcima, četkica sa dvostrukim materijalom garantira stručnu primjenu, veću preciznost i nježno oblikovane, odvojene trepavice.





Dior Capture Youth Plum Filler - ovaj serum je formuliran sa vodom, glicerinom i natrijum hijaluronatom kao glavnim sastojcima. Glicerin i natrijum hijaluronat snažni su ovlaživaći koji će privući i zadržati vodu u vašoj koži, donijet će hidrataciju. Što više hidrirate kožu, imat ćete veći "plump" efekat, pa otuda i naziv ovog seruma Plump Filler. Imajte na umu da natrijum hijaluronat dolazi odmah nakon fenoksietanola koji je prisutan u maksimalno koncentraciji od 1%, što znači da je koncentracija natrijum hijaluronata niža od 1%. Prvo sam pomislila da je ovaj serum pomalo jednostavan i precijenjen, ali kada sam malo istražila, shvatila sam da sadrži dovoljno natrijum hijaluronata, i mislim da je lijepo formuliran. 






Diorskin Nude Air Serum De Tent - puder koji se ustvari zove "serum" jer to nije puder. To je efekat! Kao što možete vidjeti na slikama ispod puder je baš tečan, mislila sam da mojoj masnoj koži neće odgovarati. Međutim kada se razmaže po licu, apsolutno sve prekrije, nemate osjećaj da nosite puder, a  izgledate svježe! Dior kaže da su u pitanju mjehurići vazduha zarobljeni u kapima ulja, sa supstancama koje "bluruju" - zamagljuju boju, i pigmentima za blistavost i ujednačavanje tena. Pošto je u pitanju i njega lica, tu su supstance koje su zadužene za njegu i vraćanje sjaja. Također sadrži SPF 25 što je savršeno!





   

Dobila sam tester ovog Dior Forever pudera, a zatim sam kupila full size pakovanje, recenzija ispod:)





Dior Forever Undercover tečni puder - formulirani su dvojako, pa s jedne strane stvaraju efekat mekog fokusa i filtriraju kožu, a s druge apsorbiraju višak sebuma i održavaju podlogu postojanom cijeli dan. Meka i svilenkasta na dodir, ovaj puder dolazi u 26 nijansi, Moj je u nijansi 010 i mješam ga sa tamnijim puderima, pa mi odlično prekrije sve nedostatke.






Dior Ultra Rouge - ultra pigmentovan ruž za usne do 12 sati sjajnog, polumatnog završetka i hidratante, udobne formule intenzivne zasićene boje. Ultra Rouge nudi laganu, izuzetno udobnu formulu i sve boje ruža s visokim pigmentom. Uvijek na vrhu, Dior je izazvao svoj istraživački odjel da kominira želju za blistavom bojom sa potrebom za dugotrajnom udobnošću. Rezultat mnogih istraživanja i detaljnih naučnih studija, Rouge Dior Ultra Rouge prvi je Diorov ruž za usne koji kombinira polimer sa biljnim uljem za apsolutnu hidrataciju, udobnost i do 12 sati nošenja. Cijena ovog ruža je 38$.






Dior Addict Ultra - Gloss - ultra sjaj sa hidratatnom teksturom koja nudi tri prenosti: ultra plumping - njegova formula plumpinga daje usnama punašni oblik koji puca svježinom, ultra sjani - usne se sjaje nevjerovatno tankim i lako nosivim filmom u sjaju ogledala i ultra hidratacija - 6 sati neprekidne, duboke hidratacije, za zaglađene napuhane usne. Moj je u nijansi 643 Everdior - Colar with Golden Sparkle.



Da li ste probale neke od ovih proizvoda i kako vam se sviđaju?

P.s. Sve fotografije su nastale dok sam bila u izolaciji na brodu 91 dan.

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe