Catrice proljeće/ljeto 2019

7.4.19


Inovativni, visokokvalitetni proizvodi koji prate najnovije trendove sa modnih pista - CATRICE predstavlja kombinaciju ljepote i mode. Inspiriran kolekcijama sa svjetskih modnih pista za PROLJEĆE/LJETO, CATRICE predstavlja nove must-have proizvode za prvu polovicu 2019.godine. 

NO MAKE-UP LOOK sa fokusom na nježne nijanse osigurava privlačan, a gotovo nenametljiv look. Stvari su malo izražajnije uz VISUAL WOW & EFFECTS: za sve zaljubljenice u make-up da postignu savršene naglaske uz sjajne proizvode. RESHAPE & PLUMP & BOOST trend s proizvodima za savršeno oblikovanje i dodatni volumen. PERFORMANCE FOR EVERY LIFESTYLE ujedinjuje visoke performanse proizvoda koji mogu izdržati aktivan životni stil.


HD ACTIVE PERFORMANCE PRIMER - prozirni, tekući primer sa zaštitnim faktorom SPF 30 nudi dodatne pogodnosti za aktivan životni stil. Bez obzira na to jeste li na otvorenom, tokom sportskih aktivnosti ili u gradu: HD Active Performance Primer priprema kožu za puder I omogućava da puder traje dulje. Tekstura otporna na vodu i znoj također nude trenutni mekani fokus i minimizira pore. Nije težak na koži i miriše lijepo.






GOLDEN DUST HIGHLIGHTER KAPI - Wow Glow: predstavljamo novi dodatak Galactic Highlighter kapima - pigmenti koji reflektiraju svjetlost u iznenađujućoj teksturi pružaju obrazima, obrvama i dekolteu zlatni sjaj. 





POWER PLUMPING GEL RUŽ ZA USNE - za izražajne usne: visoko-sjajan ruž za usne s njegujućom hidratantnom hijaluronskom kiselinom osigurava glatke, vidljivo pune usne. Gel ruž za usne osjeća se ugodno i lagano na usnama. Dostupan u deset modernih boja srednjeg do jakog prekrivanja. S obzirom da nije mat, nije previše dugotrajan na usnama, ali se ravnomjerno skida tokom dana.






GENERATION PLUMP & SHINE SJAJ ZA USNE - u nijansi 070 Nude Sapphire - za maksimalan sjaj: visoko-sjajno sjajilo za usne sa srednjim prekrivanjem i kremaste teksture. Visoko-sjajni završetak i biserni sjaj vidljivo čine usne punijima. Dugotrajna sjajila koja nisu ljepljiva na usnama.




GLOW ILLUSION LOOSE PUDER - ovaj ultra lagani puder u prahu sadrži fine pigmente koji reflektiraju svjetlost za gladak završetak s prirodnim sjajem. Može se nanositi samostalno ili za fiksiranje make-upa. Sviđa mi se kada dođe zaštitna folija, jer znam da proizvod niko nije probao, a jedina mana mu je što proizvod malo teže izlazi.






1 MINUTE FACE PERFECTOR - lagana pjenasta formula s nježnim prekrivanjem koje se prilagođava svakom tonu kože ima matirajući učinak i osigurava besprijekoran ten. Smanjuje vidljivost pora i manjih nepravilnosti na licu te može zamijeniti puder i nadograđivati prekrivanje ovisno o potrebi. Multitalent među bazama.



Prije sam stalno koristila ove pjenaste pudere, međutim vremenom naviknem na jedan i ne mjenjam ga. Ovo je prava stvar za nas sa masnom kožom i proširenim porama.





GLAM & DOLL BOOST LASH GROWTH VOLUME MASKARA - Obitelj Glam & Doll raste: Nova dugotrajna maskara pokriva trepavice s dubokom crnom teksturom i istovremeno stimulira rast trepavica - bez potrebe za serumom. Za samo šest sedmica, maskara osigurava dvostruki rast trepavica i 54 posto više volumena.



Četkica mi se posebno sviđa jer je kratka, sa plastičnim malim zubcima, time precizno nanesem maskaru na sve dijelove trepavica, veoma lako, u par poteza i bez neurednosti.



IT’S EASY TATTOO TUŠ ZA OČI - vodootporan It’s Easy Tattoo tuš za oči osigurava dodatnu snagu i precizne linije: može podnijeti znoj, suze, vrućinu i kišu.



Nanosi se veoma lako, ostavlja intenzivno crnu boju.




MORE THAN NUDE LAK ZA NOKTE - Pet prozirnih, nježno svjetlucavih nude nijansi lakova za nokte odgovaraju svakom tonu kože. Vidljivo posvjetljuju nokte te se lako nanose. Između ostaloga su vegan. Slikala sam ih sa svih strana da biste mogli vidjeti odsjaj kakav daju.



GALACTIC GLOW TRANSLUCENT EFFECT LAK ZA NOKTE - otisnite se u daleke galaksije! Osam neodoljivih lakova za nokte pružaju noktima neodoljiv galaktički sjaj.



CATRICE ICO NAILS - lak za nokte iz ove kolekcije ću uvijek pamtiti, jer je to moja prva saradnja sa Catrice kozmetikom. OVDJE možete da pročitate moje utiske o laku iz ove kolekcije koji se i danas dan nisu promjenila.



HEAVENLY HOLO FULL COVER NALJEPNICE ZA NOKTE - Dajte nam holo efekte! Samoljepljive folije koje brzo osiguravaju ekstremne holo efekte koji su jači od bilo kojeg laka za nokte. Postavite fleksibilne naljepnice na nokte i pažljivo odstranite višak rašpicom za nokte. Tanke folije se jednako lako uklanjaju - bez potrebe za odstranjivačem laka za nokte.

Javite mi da li ste probale nešto iz Catrice kolekcije za proljeće/ljeto 2019. i kakvi su vaši utisci?

PR proizvodi.

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe