Zapaka

26.7.19

Ćao dragi ljudi!! Nedavno sam pronašla sajt sa unikatnom odjećom. U pitanju je zapaka.com. Prvenstveno sajt im izgleda fenomenalno, sav je u fazonu vintage, od fonta slova, preko naslovne i kako su uokvirili sve njihove proizvode, do haljina i njihove ponude!
Što se tiče haljina ja sam izdvojila tri koje su mi se najviše svidjele.

Prva haljina je koralna haljina koju možete nositi na vjenčanja, partije, maturske večeri. Sviđa mi se kroj i dužina ove haljine!

OVDJE klikni za detalje 

Druga haljina je tamnoplava duga haljina koju možete nositi na vjenčanja, maturske večeri i ostale formalne partije. Najviše mi se sviđaju sjajni detalji koji su urađeni na ovoj haljini.


OVDJE klikni za detalje 

Treća haljina je crna klasična pamučna haljina koja ustvari dolazi u dva dijela, suknja i top, možete ih nositi odvojeno, a možete je sastaviti da bude haljina. Ovo je definitivno moj omiljeni komad iz njihove ponude! Ja inače volim da kombinujem stvari i da ih iskoristim maksimalno, a ovu suknju bih mogla da kombinujem čak i uz poslovne kombnacije, a top uz večernje izlaske. Ili jednostavno da je sastavim da bude jedinstvena haljina.


OVDJE klikni za detalje 

Imaju veliki izbor širokog spektra haljina u retro stilu, kao što su palme, cvjetni i životinjski print. Sve na njihovom sajtu je veoma, veoma pristupačno i čini se da je odjeća napravljena od kvalitetnih materijala. U ovoj prodavnici možete pronaći toliko modernih predmeta od kvalitetnih tkanina po pristupačnim cijenama. Sigurno online plaćanje i brza isporuka. Imaju mnogo popusta i veliku raznolikost odjeće. Njihova kolekcija sadrži trendovske haljine od visokokvalitetnih materijala. Čipka, svila, šifon, til, izbor je na vama. Svaka boja koju možete zamisliti imaju sve dostupne. Večernje haljine s dugim rukavima, haljine bez rukava, bez rukava, jedno rame, sve vrste su dostupne u različitim stilovima kako bi zadovoljile sve potrebe kupaca, kao i ukus u modi. Oni također dolaze s prekrasnim detaljima kao što su perle, šljokice i cirkoni, koji daju svu eleganciju i sofisticiranost koju želite.

Pogledajte i njihov video kako biste ukratko pregledali njihovu ponudu!You Might Also Like

0 komentari

Subscribe