Anew Perfect Skin

19.8.18


Ćao drage moje! Jedan malo drugačiji beauty post! Inspiraciju sam dobila kada sam bila na odmoru u Herceg Novom. Nisam samo proizvode slikala nego i predivnu spavačicu i ogrtač iz Alma Ras-a. Na odmor sam ponijela sve proizvode koje sam dobila u posljednje vrijeme od firmi sa kojima sarađujem da bih ih mogla isprobati. Od Avona sam dobila tri proizvoda iz Anew Perfect Skin kolekcije. Kada sam na moru ne šminkam se ili nosim minimalno šminke. Lijepa koža bez šminke je ultimativni cilj ovih proizvoda koji obećavaju savršenu kožu, bez šminke, uz povećanu hidrataciju i prirodni sjaj kože.


Anew Perfect Skin Wake Up dnevna krema SPF25 UVA/UVB jako je lagana i nemasna, Koža ostaje mekana i glatka. Idealna je i kao baza za puder. Pruža zaštitu od sunca kako bi lice ostalo mladoliko i njegovano. Preporučila bih je svima sa preko 25 godina, da na vrijeme počnemo sa borbom protiv bora, a ne tek kada se pojave da obratimo pažnju na njih. Cijena za 50 ml je 14,90 KM.

Anew Perfect Skin noćna krema je idealna za masnu kožu lica. Sadrži BHA kiseline (tačnije salicilnu kiselinu) koja pomaže u liječenju koži koja je sklona aknama. Ova krema tokom noći pomaže da se saniraju akne i komeodni. Takođe obnavlja kožu vraćajući joj odmoran, blistav i zdrav izgled. Sprječava oštećenje stanica koje uzrokuje neujednačenost tena i stvaranje bora. Cijena za 50 ml je 14,90 KM.

Anew Perfect Skin BB krema SPF20 UVA/UVB ova krema je dostupna u samo jednoj nijansi. Trenutno mi je presvijetla, ali za koji mjesec će mi savršeno odgovarati ova nijansa. Sviđa mi se što na licu izgleda prirodno i savršeno se stapa sa kožom. Ima laganu, nemasnu baršunastu teksturu koja pomaže prikriti nedostatke na licu i pruža svjež i bistav izgled. Posebno mi se sviđa što ima blago matirajući efekat jer svaka BB krema koju sam probala je previše masna za moju kožu. Cijena za 30 ml je 10,90 KM.PR proizvodi

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe