2017 in review

30.12.17

Svake godine pred kraj decembra sjednem i razmišljam dobro o godini koja je protekla i kako bih zapisala ciljeve za slijedeću godinu. To je vrijeme kada volim da procijenim sve što sam proživjela, ciljeve koje sam ispunila i greške koje sam napravila kako bih učila iz njih. Mislim da je ovo veoma bitno jer mi pomaže da rastem i da budem svjesna svega iz svoje prošlosti kako bih gradila bolju budućnost.

2017. je bila godina promjena za mene. Mnogo toga mi se desilo. U januaru sam mnogo radila pa sam uspjela samo da objavim jedan outfit post. Februar je bio također radan ali sam ostvarila saradnju sa Lushom koji mi je postao omiljena marka u ovoj godini! U martu sam počela da idem na redovno čišćenje lica što je bila najbolja moguća odluka koju sam mogla da napravim, također sam ostvarila moju prvu saradnju sa Zafulom. Maj je moj omiljeni mjesec u godini jer mi je 4. maja rođendan, tako da sam i ove godine imala veliku tortu, puhala svjećice, dobila razne poklone. Juni je bio jako uspješan, ostvarila sam četiri nove saradnje na blogu, u pitanju su: Essence, Catrice, Banggood i Rosegal. U julu mjesecu sam počela da radim jedan honorarni posao i ostvarila sam dvije nove saradnje na blogu: Gamiss i Fashion Mia! Septembar je bio mjesec velikih odluka, uspjeha i sreće! Riješila sam se nepotrebnih briga u životu, išla sam na konferenciju za blogere i dobila sam nagradu na Ladies in eventu, parfem Scandal:) Pored toga ostvarila sam saradnju sa Ovnakom iz Viteza. U oktobru sam ostvarila saradnju sa Dresslily stranicom i dobila prvu zaradu na blogu. U novembru sam ostvarila saradnju sa My Case maskama za telefon i počela raditi za Pinterest. U decembru sam ostvarila saradnju sa Sammydress sajtom, osvojila sam još jednu nagradu na Ladies in eventu (Sabo handcraft), dobila sam divne novogodišnje paketiće što me baš obradovalo! U toku godine upoznala sam nove ljude, stekla divna prijateljstva, izlazila i putovala po cijeloj državi!

Imam toliko planova za 2018. godinu, ali sam naučila da ne planiram previše već to nazivam svojim ambicijama. Želim da se popravim u svakom pogledu, da napredujem, učim i ulažem u svoje znanje. Želim da vam poželim nevjerovatnu godinu, punu neočekivanih ljubavi, sjajnih doživljaja, sreće, zdravlja i unutrašnjeg mira. Budite ambiciozni, vrijedni i pratite svoje srce, te ostvarite barem jedan san. Želim da uvijek budete tako fenomenalni jer ja ne mogu da poželim bolje pratioce od vas. Jedva čekam da vidim šta 2018. godina ima spremno za nas. Ispod možete naći fotografije svih mojih outfit postova iz 2017. godine koji se vama najviše dopada?


Post OVDJE


Post OVDJE


Post OVDJE



Post OVDJE


Post OVDJE


Post OVDJE


Post OVDJE


Post OVDJE


Post OVDJE



Post OVDJE


Post OVDJE


Post OVDJE


Post OVDJE


Post OVDJE



Post OVDJE


Post OVDJE


Post OVDJE


Post OVDJE


Post OVDJE


Post OVDJE


Post OVDJE



Post OVDJE



Post OVDJE


Post OVDJE
  

Post OVDJE


Post OVDJE


Post OVDJE


Post OVDJE


Post OVDJE

You Might Also Like

3 komentari

 1. Wow, mnogo mi je drago zbog Vas koliko ste samo uspjeli postići u jednoj godini. To je zaista za svaku pohvalu. Ali i sam ste dokaz da se trud i rad isplate u svakom mogućem smislu. Želim Vam puno sreće u novoj 2018- godini i da postognete mnogo više nego sada ❤️❤️❤️

  I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti mnogo na divnim rijecima :) Takodje zelim uspjesnu i sretnu 2018. godinu!! Sve najljepse:))

   Izbriši
 2. Na svim fotografijama si stvarno divna..ali prva je posebna :*

  OdgovoriIzbriši

Subscribe