Lush Jumping Juniper

29.9.17


Kada sam vidjela da postoji prirodni kruti šampon, a ja ne znam za njeg? Oh pa možete i pretpostaviti šta je uslijedilo, kupovina u Lushu!!



Šta kaže Lush?
Ne trpi masne vlasi. A bome ni masno vlasište!
Koliko puta sedmično perete kosu? Prečesto jer vam je uvijek masna? Posegnite za ovom ljubičastom pločicom krutog šampona. Borovnica i lavanda regulirat će lučenje sebuma i revitalizirati vlasište, dok će je limun i limeta očistiti i obasjati onako kako samo citrusi znaju.

Kako koristiti?
Smočite pločicu krutog šampona i protrljajte je među dlanovima (baš poput sapuna) ili njome direktno prođite po mokroj kosi. Dalje znate! Čuvajte ga na suhom mjestu i dalje od izvora topline i direktne sunčeve svjetlosti.




Šta kažem ja?
Lush proizvodi su prirodni proizvodi i nisu testirani na životinjama. Ovaj šampon je isključivo za masnu kosu/masno tjeme kose, miriše predivno na lavandu i limetu. Koristim ga tako što pokvasim kosu, zatim uzmem šampon u ruku i stavim pod mlaz vode da ga pokvasim, onda tek "trljam" po kosi, najviše tjemenu kose. Za razliku od mnogih prirodnih šampona, ovaj šampon pjeni! Znate onaj osjećaj kada vam je kosa toliko čista da "škripi" pod prstima? Eh to ovaj šampon radi! Koristim ga svako treće pranje jer nisam sigurna koliko volim da mi kosa "škripi" ili se još uvijek nisam navikla. Šampon se jako sporo troši, a cijena je vjerujte mi povoljna s obzirom na to koliko će mi proizvod dugo trajati. U Lush-u mi kažu da može trajati i do 80 pranja kose!





Cijena Lush Jumping Juniper šampona je 17,00 KM za 55 grama proizvoda i može se nabaviti samo preko web stranice OVDJE. Ovaj proizvod nemaju u poslovnicama. Da li ste čuli za Lush krute šampone, kako vam se ovaj čini i da li ste probali neki od Lush proizvoda?

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe