Digital Divas BiH 2017 by Avon

28.9.17


Ukoliko me pratite duže vrijeme onda znate da se jednom godišnje održava konferncija za beauty i fashion blogere od kompanije Avon pod nazivom Digital Divas. Kako je bilo prošle godine mogli ste da vidite OVDJE. Ove godine se konferencija održala u nedjelju 24.09.2017. u prelijepom hotelu Malak Regency u Sarajevu.
Organizacija je bila kao i uvijek fantastična, glavni cilj konferencije je razmjena blogerskih iskustava, ali i kako bi kroz zanimljiva predavanja i praktične primjere spoznale nove tehnike rada i korisne informacije. Na početku konferencije nas je pozdravila
Šejla Korjenić (predstavica Avon kompanije za BiH/PR) koja nam je ukratko prezentirala Avon. Zatim je na red došla blogerka Branislava Antović, specijalni gost konferencije. Koja nam je ispričala svoju priču kako od hobija i razonode doći do zarade i firme i razne savjete u vezi blogovanja.
Zatim
Sanela Tunović Bećirović, direktorica PR agencije PRAG, koja nam je prenijela svoje iskustvo i znanje kada je riječ o komunikaciji sadržaja. Zatim smo imali ručak (to ste mogli vidjeti na mom insta storyu).
Nakon ručka slušali smo
Andreu Tomašević Kolenda, poznatiju kao Enina mama. Ona nam je ispričala svoje iskustvo "Kada blog zasmeta poslodavcu". Nakon nje svoje znanje o blogu su nam prenijele i Almedina Aganović i Ljubica Soldo. Na kraju smo imali meni najzanimljiviju prezentaciju o umijeću fotografije, koju je vodio Samir Geko gdje smo imali radionicu gdje je svaka od blogerki uslikala Avon proizvode, a najzanimljivijoj fotografiji je uslijedila i nagrada mobitel Huawei.
Nakon konferencije imali smo after party na kojem je bila promocija
EVE DU/ET parfema, zaštitno lice je hollywoodska glumica Eva Mendes.

Za kraj da se zahvalim Avonu na predivnoj organizaciji i moram da priznam da svaki put nadmaši moja očekivanja!

Stradivarius dress
Gamiss shoes HERE
Primark bag
eBay necklace

You Might Also Like

1 komentari

  1. Odlican post ;)
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/09/30/peremo-ves/

    OdgovoriIzbriši

Subscribe