Avon Summer Essentials

30.6.16



Avon Ideal flawless nude matte fluid makeup puder dolazi u plastičnoj tubi sa poklopcem koji ima efekat ogledala. Dostupan je u 5 nijansi. moj je u nijansi Nude. Moram da priznam da su se oko pakovanja zaista potrudili, meni je savršeno baš izgleda luksuzno i svaka im čast na tome. Što se tiče pudera, tekstura je jako tečna, i zbog toga ga nanosim prstima jer kada ga blendam sa četkicom ili blenderom dobijem jako loš efekat. Miris pudera je savršen baš je prijatan i ne zadržava se dugo na koži. Pokrivna moć je jako slaba, ja nakon njega stavim kameni puder, da bih dobila malo prirodniji izgled ali jako brzo mi lice prosija. Mislila sam da će biti dugotrajniji i za ove ljetne dane da će mi savršeno odgovarati jer je jako lagan uopšte se ne osjeti na licu. Međutim nakon što sam ga isprobala na razne načine, za nas masnokošce sa problematičnom kožom lica nije baš najsjajnije riješenje. Dolazi u pakovanju od 30 ml, u katalogu 09/2016 cijena mu je 10,90 KM, dok je regularna 17,00 KM.






Ultra color 3D plumping dolazi u pakovanju od 7 ml. Cijena u katalogu 09/2016 iznosi 6,90 KM, a regularna je 10,00 KM. Dostupan je u 7 nijansi, moja je u Mauye nijansi. Pakovanje je savršeno poklopac ima efekat ogledala, četkica mu je jako tanka i precizna, sastavljena od tankih dlačica, što je veliki plus. Eh sad šta znači 3D efekat ovog sjaja za usne? Kada se nanese usne vam počinju da "bride" kao ona spravica lip plumper, i tada počinju da izgledaju veće. Ono što ovaj sjaj može da vam garantuje jeste prirodniji izgled većih usana, naglašavam prirodniji zbog slabe intenzivnosti boje. 







Avon gel umetci za sandale, dolaze u setu od 2 bezbojna gel umetka, ukrašena leptirima i 100% je poliuretan u katalogu 09/2016 po cijeni od 5,50 KM, a regularna cijena mu je 8,00 KM.
Ovo je proizvod koji nam je svma potreban u ljetnom periodu godine kada se nose razne sandale i kada nam se noga znoji i počinje da klizi, stvaraju se bolni žuljevi itd. Ove gelove možemo zalijepiti za unutrašnjost sandale da nam se nigdje ne pomjera i tako nam olakšava hodanje u našim najdražim sandalama. 



Da li ste probali neke od ovih proizvoda i kako vam se sviđaju?

PR proizvodi

You Might Also Like

4 komentari

  1. Divni proizvodi i recenzije. Probala sam sjaj i gel podloge i stvarno su odlicne :)
    Fashion Lover

    OdgovoriIzbriši
  2. Anonimno13:56

    Podloge bi voljela probati, stvarno dobro dodje nesto slicno :)

    OdgovoriIzbriši

Subscribe