Back to school

3.3.15


Lectures on the final year of my college started, so I put the name of the post, "back to school", this combination I normally wear for every day, for the school. This bag I ordered from the Facebook page HERE, it is manually made. I wear it with all possible combinations :) Sunglasses I got from one girl with whom I started to cooperate HERE. How do you like it?

Predavanja na završnoj godini fakulteta su počela, zato sam stavila ovaj naziv posta, ovakve kombinacije inače nosim za svaki dan, za školu. Torbu sam naručila sa Facebook stranice OVDJE, ručno je pravljena, moram da priznam da je urađena jako kvalitetno, svaki šav je na svom mjestu, nema krivudanja ni na jednom mjestu, materijal je tako mekan, savršen. Kada mi je djevojka poslala torbu, trebala je doći za 3 dana, međutim izgubili su je, pa mi je ona napravila novu i platila sve troškove, danas je jako malo poštenih ljudi i ovoliko poštenje od njene strane sam morala podjeliti sa vama!! Nosim je uz sve moguće kombinacije:)
Sunčane naočale sam dobila od jedne djevojke sa kojom sam počela sarađivati, njen prodajni profil možete pogledati OVDJE. Na kraju sam se sjetila da sam zaboravila slikati košulju, pa sam je naknadno slikala:) Kako vam se sviđa?
Asos coat
Bag (HERE)
H&M sweater
Springfield shoes
Sunglasses (HERE)
Ebay watch, bracelet

You Might Also Like

13 komentari

Subscribe