Neutrogena Pink Grapefruit & Earth to skin Tea Time

28.10.20


O E.l.f. proizvodima ste već mogli da čitate u prethodom postu. Dok sam bila u izolaciji na brodu. pored e.l.f., koristila sam najviše ova dva proizvoda. 



Neutrogena Oil-Free Acne Wash pink grapefruit - dnevni piling gel za čišćenje lica od mitesera, akni i prištića, za smirivanje i hlađenje kože. Kada sam tek probala ovaj proizvod miris grejpftuta je bio fantastičan, međutim nakon par korištenja je počeo da mi smeta jer je prejak. Međutim proizvod zaista radi svoj posao, koža je glatka i očišćena od mitesera. Odličan za masnu kožu lica.





Earth to skin - tea time - black tea night cream - noćna krema za lice od crnog čaja, Prirodni proizvod koji odlično hidrira kožu, sadrži glicerin, vitamin E, ulje jojobe i maslinovo ulje za intenzivnu hidrataciju. Odlično prija mojoj masnoj koži lica, hidrira, a ne masti dodatno i pročišćava pore. Koristila sam je navečer na očićenu kožu. Cijena 9$.




Oba proizvoda sam potrošila dok sam bila u izolaciji. Sve slike su pravljene dok sam bila izolovana od kopna, post o tome možete čitati OVDJE.

Pišite mi da li ste probale neke od ovih proizvoda i kako vam se sviđaju?


You Might Also Like

1 komentari

Subscribe