Lush Cupcake svježa maska za lice

25.11.18



Sjećate se mojih recenzija o Lush proizvodima? Ukoliko ne, idite na "tags" i nađite LUSH, sve će vam recenzije o Lushu biti na jednoj stranici. S obzirom da se ove crne kutijice čuvaju, za 5 skupljenih kutijica dobijete svježu masku za lice! Ja sam otišla u Lush i zamjenila svoje kutijice za ovu masku. Tražila sam isključivo masku za masnu kožu lica.

Lush Cupcake svježa maska za lice

Šta kaže Lush?
Poslastica za tretiranje masne, buntovne kože.
Uvijek smo bili i ostat ćemo totalno drugačiji od drugih! Tko bi vam drugi protiv ružnih, napornih i zlih prištića preporučio čokoladu?! Niko. Mi baš hoćemo jer smo je pomiješali s dubinskim pročiščavajućom Rhassoul zemljom, osvježavajućom metvicom i ublažavajućom vanilijom. Rezultat? Čista koža.

Kako koristiti?
Izvadite iz frižidera, nanesite na suho lice izbjegavajući područje oko očiju, ostavite da djeluje 5 do 10 minuta, zatim isperite toplom vodom.



Šta kažem ja?
Maska dolazi u čvrstoj plastičnoj posudi na odvrtanje i bez brige je možete nositi na put jer je čvrsta i neće se otvoriti. Lush posudice trebate čuvati i skupljati, jer za 5 praznih posuda dobijete jednu novu svježu masku za lice! Ja sam skupila svojih 5, i odabrala ovu masku, za masnu kožu. Na svakoj maski je naljepnica s imenom i slikom onoga ko ju je napravio što je zaista fascinantno i dobro osmišljeno, datum kada je napravljeno i rok trajanja. Rok trajanja maske je 3 mjeseca jer je pravljena od prirordnih i svježih sastojaka. Maska miriše fenomenalno, na čokoladu. Tačno bih je pojela!! Mora se čuvati u frižideru. Može se koristiti često jer nije agresivna. Lush je veganska firma i svi sastojci su isključivo prirodni. Nakon korištenja maska mi osvježi lice, smanji crvenilo, dubinski je očisti i skloni višak masnoće sa lica.



Cijena Lush Cupcake svježe maske za lice je 15,00 KM za 75 grama proizvoda. Možete je kupiti u Sarajevu: BBI Centar ili SCC. Rok trajanja joj je samo mjesec dana, jer je svježa maska.



U Lushu sam kupila i Boom tabletice za zube, recenziju imate OVDJE. I dalje tvrdim da su mi najbolje i najprirodnije sredstvo za bijele zube.
Javite mi da li ste probali neke od ovih proizvoda i kako vam se sviđaju?

You Might Also Like

1 komentari

  1. This mask looks like chocolate! I haven't tried lush before but it's such an interesting brand :)

    OdgovoriIzbriši

Subscribe