Digital Divas BiH 2018 by Avon

21.7.18


U nedjelju 08.07.2018. sam prisustvovala četvrtoj blogerskoj konferenciji u Bosni i Hercegovini u Novotel hotelu Bristol u Sarajevu koji organizuje Avon. Ukoliko me pratite duže vrijeme onda znate da sam bila na blogerskim konferencijama 2017. i 2016. godine.Na početku konferencije nas je kao i uvijek pozdravila Šejla Korjenić (predstavnica Avon kompanije za BiH/PR). Zatim iz New Media People tima Ena Tuzlak, Ena Hodžić i Malik Hodžić su nam davali savjete za blogovanje, sponzorisanje i plaćeno oglašavanje.
Nakon njih upoznali smo Luciju Gorički koja je pobjednica Avon make up challenge-a u Hrvatskoj. Napravili su kratki make up challenge i kod nas, takmičile su se Jasenka Delić i Zerina Šemsović, šminkale su se sa Avon proizvodima koje su pronašle u konferencijskoj sali, par minuta bez ogledala, a par minuta sa lijevom rukom:) Pobjedila je Jasenka koja je pored make up-a uspjela i nokte nalakirati za tako kratko vrijeme :)
Zatim smo slušali Naidu Bojnakovu i Mašu Zibar. Imali smo pauzu za ručak, pa smo nastavili predavanja sa Martinom Lolić, beauty blogerkom i na kraju je bio panel o negativnim komentarima na blogu i kako preovladati negativne komentare sa Đanom Lončaricom koja je psiholog i psihoterapeut.Sa Lejlom i Jasenkom.


Matea i Mia


Sa Mateom, Lejlom i Šejlom. Kod Matee možete pogledati video na youtube OVDJE kako nam je bilo:) 
Avon je proslavio 15 godina postojanja uz ovu predivnu i preukusnu tortu iz Mrvice.Hvala Avonu na pozivu i svaka čast na ovolikoj kreativnosti i posvećenosti. Svaki put nas iznenade, jer svake godine prave sve bolje evente i konferencije. Ovaj put mi je samo žao što nemam više slika sa svojim blogokolegicama, dosta njih tu fali na slikama, ali ako ništa fino smo se ispričale:)


Paket proizvoda koje sam dobila na konferenciji će uskoro biti na blogu zaseban post.Na eventu sam nosila jednostavnu crnu haljinu iz Bershke i sandale iz Stradivariusa. Pišite mi kako vam se sviđa današnji post?

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe