Essence thank you box

28.12.17


Kraj 2017-te godine se bliži, tako da paketići stižu sa svih strana! Danas vam pišem o novogodišnjem paketiću koji sam dobila od Essence. Prije svega moram da priznam da mi je ovo najdraži paketić do sada od njih!



U paketiću sam dobila čestitku, kutiju sa proizvodima i  svesku/rokovnik kojem sam se pravo obradovala jer na svakih par stranica sadrži predivne inspirativne tekstove, a sigurno ćete je često viđati na mojim fotografijama.



Ja sam osoba koja zaista cijeni pažnju i ovakav trud da se ručno napiše čestitka. Čestitke mnogo volim, naučila sam sve ljude oko sebe da mi to poklanjaju za rođendan. Imam punu kutiju ovakvih čestitki za razne prigode.





Da je zajedno otvorimo:)



U thank you kutiji na gornjem poklopcu su napisane zahvale i hashtag #fromessencewithlove gdje su se zahvalili na dosadašnjoj saradnji itd.



Essence make me special - ruž za usne koji je pravi novogodišnji hit! Kod nas su još uvijek mat ruževi zastupljeni, ali ja sam jedna od onih koja slijepo ne prati modu nego volim da isprobavam razne stvari i da se igram kako sa modom tako i sa šminkom. Uživala sam koristeći ovaj ruž jer sadrži sjaj i sitne šljokice koje se presijavaju u različitim bojama. Na slici se ne vidi najbolje, međutim kada ga nanesem samog na usne izgleda odlično, ali meni se ne sviđa kako meni lično stoji jer nemam baš pune usne. Nekome sa punim usnama stojao bi fantastično! Ja sam ga stavljala preko ruža u boji usana jer mi tako usne izgledaju punije, ali tada nije toliko intenzivan, ostanu samo šljokice u različitim bojama.




Essence Be my highlight - paleta od četri sjenila za oči koja mi se na prvu činila dosadnom jer su nijanse slične, međutim kada sam ih nanijela na ruku oduševila sam se!



Volim kada preko proizvoda dođu zaštite poput ove folije iznad da se zna da niko nikada nije koristio ovaj proizvod. Posebno mi se sviđa poklopac koji ima ogledalce i naziv "shine bright like a diamond" :)




Na ovoj slici (iznad) se nijanse mnogo bolje vide i razlikuju jedna od druge.



Sjenila su zaista pigmentovana i drugačija od svih do sada koje ja posjedujem. Najviše mi se sviđa ova metalik roza boja.




U kutiji se još nalazi ovaj divni neseser na kojem piše "ready.set.glow!" koji mi je fantastičan i nosim ga svuda sa sobom. Pored njega, došla je i četkica na kojoj piše da je za nanošenje sjene na kapak, međutim meni odlično služi za blendanje sjene jer ima duže dlakice i sa desne strane je ukoso napravljena što mi daje odličnu preciznost kod blendanja sjene. Gornji duži dio mi služi za pregib kapka, a donji kraći za cijeli kapak i sjenu nanesem savršeno u jednom potezu bukvalno.

Hvala Essence timu na saradnji, zahvalna sam što radim sa jednom ovakvom firmom, želim im još puno uspjeha i da nam pune police u drogerijama sa novim proizvodima, da zajedno uživamo u ispobavanju nove šminke.:)

Kako se vama sviđa ovaj novogodišnji paketić?

PR proizvodi.

You Might Also Like

1 komentari

  1. Odličan post! Slike su predivneee ♥

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši

Subscribe