Avon novogodišnji paketić

29.12.17


Avon me obradovao paketićem za novu godinu kojem sam se pravo obradovala! Sadržaj paketića vidite na slici ispod.




Krajem svake godine od Avona dobijem nešto iz Care linije i da mi takvi proizvodi traju jako dugo. Dobila sam gel za tuširanje od kokosa. U najnovijem katalogu 01/2018 košta 4,50 KM za 400 ml proizvoda, što je super povoljno!



Krema za ruke iz iste Care kolekcije sa novogodišnjim motivima. Miris se ne osjeti, sadrži 100 ml proizvoda, srednje je gustoće, a to je proizvod koji mi je zaista bio potreban jer sam sve kreme za ruke potrošila.




Mislim da je Avon postao prepoznatljiv po ovim kupkama za kupanje u obliku ukrasa za jelku. Svake godine izbaci novu kolekciju, nove mirise, novi dizajn i nove boje :) Miriše divno kao i svaka do sada :)



Ovo je krema za ruke, tijelo i lice, međutim ja ću je koristiti samo za kao losion za tijelo. Veliko porodično je pakovanje i mislim da će mi trajati baš dugo. Mirisa kao i krema za ruke nema, nije puno gusta a to ja volim jer se brže upija.



Premiere Luxe mini parfem - glavne note su mu mangolija, jasmin i gardenija. Cijena mu je 12,70 KM za 10 ml proizvoda. Miris je cvijetni, odličan za svaki dan da se nosi u torbi i za putovanja. Mislim da ću ga koristi baš često i da ću ga brzo potrošiti.



Ovo je moja prva crna olovka za oči od srednje škole bukvalno. Kada sam naučila tuš za oči da koristim, crnu olovku sam proslijedila sestri. Ono što mi se sviđa kod ove olovke je što ima sa druge strane gumicu sa kojom se fino razmaže olovka. To mi je dalo volju i ideju kako da nosim crnu olovku preko dana i zaista se radujem tome!





Dobila sam i čestitiku:)



A svi ovi proizvodi su došli upakovani u ovaj novogodišnji paketić na slici ispod.



Hvala Avonu na divnom novogodišnjem paketiću, obradovala sam se kao mala djevojčica.:) Hvala na uspješnoj saradnji koju imamo već tri godine! Zaista sam zahvalna što sarađujem sa njima, što me zovu na svaki event i što se međusobno podržavamo. Želim im još mnogo uspjeha i sreće u 2018. godini!!

Kako vam se sviđa ovaj novogodišnji paketić?

PR proizvodi.

You Might Also Like

2 komentari

  1. Mnogo mi se dopada ovaj paketić. Mislim da je ovo fenomenalna ideja. Takođe, mnogo volim Avon kao i njihovu liniju Care, ali sve draža mi je i Mark linije. Ovo je svakako bio odličan izbor od strane njih ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    OdgovoriIzbriši

Subscribe