Catrice Liimited edition soleil d'ete

21.9.17


Danas vam pišem o mojoj omiljenoj limitiranoj kolekciji od Catrice. Ukoliko me pratite na insta storyu onda ste mogli vidjeti moje prve utiske i oduševljenje ovim proizvodima. Posebno me raduje što je sve u zlatnim metalik nijansama jer me to vraća u period srednje škole kada sam se tako šminkala. Kombinacija lepršavih, metalik tkanina i brončani make-up trend dominiraju u kolekcijama na modnim pistama i u novoj limitiranoj kolekciji "soleil d'ete". 



DUO HIGHLIGHTER - hajlajter u dva tona sa sjajnim završetkom, dolazi u plastičnom pakovanju, prikladan je za sve tipove kože u nijansi C01 Genle Sun Glow. Koliko sam se oduševila kada sam probala ovaj hajlajter mogli ste da vidite na mom insta storyu! Prije svega zaljubljena sam što je u zlatnim nijansama, sviđa mi se pakovanje koje izgleda baš luksuzno. Proizvod je lagan na koži i može se nadograđivati. Ponekad ga stavim u tolikoj količini da pomislim mogu li se drugi ogledati na njemu? Haha :) Moram da priznam da sam dobar hajlajter tražila godinama i nisam ga uspjela naći po povoljnijim cijenama pa sam koristila sjenilo za oči u tu svrhu. Ovo je proizvod koji ne smije ostati limitiran, smatram da ga treba zauvijek zadržati na policama, poput Catrice kamuflaže OVDJE. Cijena Duo Highligter-a je 10,35 KM za 8,7 grama proizvoda.







GOLDEN LIP BOOSTER SJAJ ZA USNE - dolazi u predivnom zlatnom pakovanju, izgleda kao da je proizvod gomila šljokica, međutim on na usnama daje predivan sjaj. Ja ga nanosim preko ruža u boji (većinom tamnoroza) gdje prikaže vizuelno veće usne i ostavlja intenzivan sjaj i boju. Ima efekat hlađenja što me pravo obradovalo. Aplikator je odličan, precizan, ima blagi mentolast miris. Ono što je bitno je da ne lijepi usne, to je najveći razlog zašto ne koristim sjajeve za usne, ali ovdje nije takav slučaj. Cijena ovog sjaja za usne je 8,35 KM. Moram još da spomenem da mi je ovakav sjaj bio omiljeni kroz srednju školu i da na svakoj fotografiji ga nosim, ali te slike i nisu baš za bloga:)





METAL EYELIGHT SJENILO ZA OČI - dolazi u dvije nijanse C01 Sun Kissed Miss zlatna nijansa i C02 Metal TANtation smeđa nijansa. Ja sam dobila prvu, zlatnu nijansu. Sjenilo je gelaste teksture sa metalik završetkom, jednostavno za blendanje i može se intenzivirati primjenom nekoliko slojeva. Proizvod je vrlo mekan i kremast. Dovoljna je mala količina da se nanese na cijeli kapak. Nanosi se veoma lako, brzo se suši i bukvalno se ne pomjera! Isprobala sam je i na sebi i na drugaricama, ono što je meni bitno je da ne pravi linije na kapku nakon dužeg nošenja i ne otpada sa kapka, što se često dešava kod kremastih sjenila. Odlična je i kao baza za praškastu sjenu kako bi im povečala intenzitet boje. Cijena ovog sjenila za oči je 8,35 KM.




Pišite mi kako vam se sviđa ova Catrice limitirana kolekcija, da li ste ih pronašli na policama i našli već nešto za sebe?

PR proizvodi


You Might Also Like

3 komentari

  1. Pakovanja izgledaju jako luksuzno, odusevljena sam! Hajlajter je bombaaa <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Autor je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  3. Autor je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši

Subscribe