Balea šampon za suho pranje svijetle kose

27.8.17


S obzirom da sam već pisala o najpopularnijem Batiste šamponu za suho pranje kose recenzija OVDJE, koji se ne može nabaviti kod nas, odlučila sam da isprobam sve šampone za suho pranje kose koji imaju kod nas u drogerijama. Probala sam sve, ali bukvalno sve i jedini koji mi se dopao jeste ovaj Balein šampon za suho pranje svijetle kose. Moram da napomenem da sam probala i sve ostale Baleine šampone za suho pranje kose i nisu mi se dopali.



Kosa mi je normalna, ali imam masno tjeme. Kosa mi bude čista bukvalno samo 24 sata nakon pranja, nakon 24 sata tjeme se umasti, a ne mogu kosu prati svaki dan. Za mene jedini spas su šamponi za suho pranje kose. 



Koristim ga tako što ga protresem prije upotrebe, odaljim od tjemena oko 20 cm i nanosim u kraćim intervalima. Prebacujem kosu s jedne strane na drugu, jer ukoliko se počešljate i samo popršćete po kosi ostat će vam bijeli tragovi. Zato kosu prebacujte, nanesite sa svih strana, sačekajte minut i onda protresite kosu i fino iščešljajte, kosa bude čistija barem za jedan dan.




Cijena ovog proizvoda je oko 4 KM za 200 ml proizvoda. Da li ste probali ovaj šampon i kako vam se sviđa?

You Might Also Like

2 komentari

  1. Moj favorit je definitivno girlz only.Trenutno koristim Batiste i uopce nisam pala na dupe iako ga svi hvale...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Girlz only mi je bio super, miris odlican ali se pumpica brzo pokvari, 5-6 sam ih probala i na svakom ista prica :(

      Izbriši

Subscribe