Afrodita Marmelada za sunčanje

16.7.17


Marmeladu sam dugo vremena željela da probam, međutim nigdje nisam nalazila pristupačne cijene marmelade za sunčanje, sve dok se nije pojavila Afroditina marmelada. Pakovanje je plastično od 200 ml sa zaštitnim poklopcem. Poklopac nije baš najbolje napravljen jer nikada iz prve ga ne mogu zatvoriti. 



Šta kaže Afrodita?

Marmelada pomaže kod bržeg i intenzivnijeg dobivanja privlačno preplanule puti, te joj daruje prekrasan sjaj. Dragocjena prirodna ulja kožu izdašno hrane i vlaže. Ne pruža UV zaštitu. Nanesite je na kožu u izdašnom sloju prije izlaganja suncu. Proizvod nije primjeren za dječiju, osvjetljivu kožu. Nije za jelo! 



Prvo što me privuklo kod ovog proizvoda je bio miris, meni miriše na čokoladu, karamelu i kokos. Guste je teksture, lakše se razmazuje kada je koža suha. Proizvod se ne upija u kožu, pa zbog toga ostaje masan i klizav osjećaj. Ne ostavlja boju na koži, ostavlja samo sjaj. Tako da nema straha da ću uprljati kupaći ili odjeću ili da će mi po koži ostati tragovi ovog proizvoda. Ono što je bitno da napomenem je da se ovaj proizvod ne smije koristiti ukoliko imate osjetljivu kožu, presvijetlu put, jer nema zaštite od UV zračenja. Također marmelada nije za lice, leđa i dekolte. Nakon što sam dobila podlogu počela sam da je koristim i moram da priznam da sam nakon 3-4 dana korištenja počela baš brzo da tamnim.




Moram spomenuti i ovo. Iako sadrži 200 ml, nije teška za nošenje, naprotiv vrlo je lagana. Međutim zauzima dosta prostora u torbi, bila bih sretnija kada bi pravili i manja pakovanja.



Cijena Afrodita marmelade za sunčanje je oko 12 KM za 200 ml. Da li ste probale neku marmeladu ili ovu i kako vam se sviđa?


You Might Also Like

6 komentari

  1. Imam marmeladu i slažem se s tobom u svemu, meni je miris predobar samo me malo živcira što mi je koža masna od nje hah. Inače, super fotke!☺

    nevergiveup656.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, čini mi se kao super proizvod. Pocrnim ja, ali nekako jako malo, pa mislim da ću ovo ipak isprobati :)

    MMara

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, bas mi je drago da ti se svidjela recenzija, javi utiske kada probas:)

      Izbriši
  3. Marmelada je odlicna. Koristila sam je na celom telu i nikakvih mana nisam nasla.

    OdgovoriIzbriši

Subscribe