Golden Rose silky touch compact powder

23.5.17


Danas vam pišem o puderu kojeg sam koristila u srednjoj školi i zaboravila da postoji, zato što sam željela da isprobam još pudera i od silnog kupovanja zaboravila sam da mi je ovaj puder i cijenom i kvalitetom bio odličan. Zbog toga sam ga slikala pored suvenira Romea i Julije jer je moja stara ljubav :) 



Golden Rose silky touch compact powder dolazi u tankoj providnoj plastici sa logom u gornjem dijelu, koji se nije izlizao nimalo, plastika je zaista kvalitetna a uz to sve dobijete i spužvicu što je zaista za pohvalu. Sama tekstura pudera je odlična, nije previše tvrd i ne trusi se, dobro fiksira šminku. Sa njim sam sigurna da mi lice neće prosijati par sati jer je izuzetno masno, a uz to nosim ga uz sebe uvijek i zamatiram lice u toku dana kada se prosija. To je moja tajna kada me pitaju kako ti je šminka tako svježa do kraja dana kao da sam se tek našminkala :) 



Moj je u nijansi 04, jer sam trenutno jako svijetla, a uskoro ću kupiti tamniju nijasnu jer nam stiže ljeto. Preporučujem ga svima koji imaju masnu kožu, cijena mu je 5,00 KM za 12 grama proizvoda.



Da li ste probali ovaj Golden Rose puder, kako vam se sviđa i koji je vaš omiljeni puder nižeg cijenovnog ranga? 

You Might Also Like

2 komentari

  1. Super post,draga!Pre svega,fotografije su jako profesionalno uslikane,a kao drugo proizvod si odlično predstavila!Takođe,dizajn tvoj bloga je jako lep!Samo tako nastavi. :)

    anastasjastyles.blogspot.ba <------------- novi post

    OdgovoriIzbriši

Subscribe